DRAMA U MADRIDU: Da su još minut zakasnili, transfer Grizmana u Atletiko bi propao!
Foto: EPA

UGROŽEN POTPIS

DRAMA U MADRIDU: Da su još minut zakasnili, transfer Grizmana u Atletiko bi propao!

Minuti delili aktuelnog šampiona Španije da u njihove redove ne stigne najveće pojačanje u ovom prelaznom roku.

Objavljeno:

Nakon dve godine u Barseloni, francuski napadač, Antoan Grizman se vraća u Atletiko, gde će biti na pozajmici uz obavezni otkup ugovora za 40 miliona evra.

Neverovatne stvari dešavale su se oko ovog transfera. U jednom trenutku se činilo kako je posao propao jer je 'zapelo' oko odlaska Saula iz Atletika u Čelsi.

Antoan Grizman
foto: Profimedia

Barselona je sa druge strane od Sevilje dobila na pozajmicu napadača Luka De Jonga, ali zbog svih dešavanja sa Grizmanom i Saulom i ovaj transfer je bio ugrožen.

Međutim, na kraju je sve prošlo u najboljem redu. Papiri za transfere stigli su u sedište La Lige u 23:59, minut pre isteka prelaznog roka i na kraju je čitav posao odobren.

Tako će Grizman ponovo obući dres Atletika, Luk de Jong je novi napadač Barselone, a Čelsi je predstavio Saula kao svoje novo pojačanje.

Grizman je u Barsu stigao iz Atletika za 120 miliona evra, ali se na Kamp Nou nije najbolje snašao. Nije pokazao sav svoj kvalitet, a u 102 odigrana meča postigao je 35 golova.

Barselona je umesto njega angažovala 31-godišnjeg Luka De Jonga. On dolazi na pozajmicu iz Sevilje bez naknade, a za ovaj tim je De Jong postigao 19 golova u 94 nastupa.

(Espreso/Sportsport.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.