UPISALI SE ZLATNIM SLOVIMA U ISTORIJU CRVENE ZVEZDE: Rodić i Gobeljić zabeležili jubilarne nastupe (FOTO)
Foto: Starsport

nastavljaju da broje

UPISALI SE ZLATNIM SLOVIMA U ISTORIJU CRVENE ZVEZDE: Rodić i Gobeljić zabeležili jubilarne nastupe (FOTO)

Oni imaju najduži staž u klubu, zajedno sa Milanom Borjanom

Objavljeno:

Milan Rodić i Marko Gobeljić nedavno su odigrali jubilarnu 150. utakmicu u crveno-belom dresu. Oni su i najduže u klubu, zajedno sa Milanom Borjanom.

Rodić je 150. put za Crvenu zvezdu nastupio protiv Spartaka u utakmici trećeg kola Superlige Srbije, dok je Gobeljić već u sledećem kolu protiv Napretka zabeležio jubilarni 150. meč. Defanzivci su se na taj način još jednom zlatnim slovima upisali u istoriju Crvene zvezde.

Rodić je debitovao za Crvenu zvezdu 17. jula 2017. godine u pobedi od 2:0 protiv Sparte iz Praga u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope i već tada nagovestio da se radi o sjajnom pojačanju. Povremeni reprezentativac Srbije je osvojio četiri titule i jedan pehar Kupa Srbije, a dva puta je igrao u Ligi šampiona, kao i u Ligi Evrope gde je dva puta uspeo da izbori nokaut fazu ovog takmičenja.

Marko Gobeljić je 9. juna 2017. godine potpisao za Crvenu zvezdu, stigavši iz kruševačkog Napretka sa epitetom jednog od najboljih fudbalera Superlige i tom prilikom se obavezao na trogodišnju vernost klubu. Za crveno-bele je debitovao u meču protiv Florijane 6. jula 2017. godine, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

(Espeso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.