INTERESANTAN SPISAK: Stojković sa nekoliko zanimljivih imena ulazi u predstojeće duele
Foto: fss.rs

SELEKTOR ODABRAO

INTERESANTAN SPISAK: Stojković sa nekoliko zanimljivih imena ulazi u predstojeće duele

Srbija prvo igra prijateljski meč sa Katarom 1. septembra, a potom i kvalifikacione duele za plasman na Svetsko prvenstvo protiv Luksemburga u Beogradu (4. septembar) i Republike Irske u Dablinu (7. septembar)

Objavljeno: 16:43h

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi objavio je spisak za mečeve koji očekuju državni tim početkom septembra.

Srbiju prvo igra prijateljski meč sa Katarom 1. septembra u mađarskom Debrecinu, a potom i kvalifikacione duele za plasman na Svetsko prvenstvo protiv Luksemburga u Beogradu (4. septembar) i Republike Irske u Dablinu (7. septembar).

Debitantski poziv dobio je golman Benfike Mile Svilar, Matija Nastasić vraća se u reprezentaciju, a tu su još i Aleksa Terzić kao i Veljko Birmančevuć.

Na spisku se nalaze:

GOLMANI: Marko Dmitrović, Predrag Rajković, Mile Svilar, Marko Ilić

ODBRANA: Strahinja Pavlović, Stefan Mitrović, Nikola Milenković, Uroš Spajić, Miloš Veljković, Matija Nastasić, Marko Petković, Aleksa Terzić, Filip Mladenović

VEZNI RED: Mihailo Ristić, Darko Lazović, Nemanja Radonjić, Ivan Ilić, Filip Kostić, Nemanja Gudelj, Nemanja Maksimović, Uroš Račić, Saša Lukić, Sergej Milinković-Savić, Marko Grujić, Dušan Tadić, Filip Đuričić, Andrija Živković, Veljko Birmančević

NAPAD: Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Luka Jović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.