MLADOST I RADNIK OTVARAJU KOLO: Zvezda protiv lidera TSC, Partizan ide na noge Kolubari
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE, 6. KOLO

MLADOST I RADNIK OTVARAJU KOLO: Zvezda protiv lidera TSC, Partizan ide na noge Kolubari

Šesto kolo se završava u ponedeljak u Nišu

Objavljeno:

Od danas do ponedeljka na programu su svi mečevi šestog kola fudbalske Superlige Srbije - Crvena zvezda će dočekati TSC, dok će Partizan gostovati Kolubari.

Kolo će danas od 18.55 otvoriti fudbaleri Mladosti i Radnika. Mladost je trenutno poslednja na tabeli i u ovom meču će pokušati da upiše prve bodove u novoj sezoni, dok je Radnik deveti sa šest osvojenih bodova.

Fudbaleri Metalca će od 21.00 ugostiti ekipu Voždovca. Beogradski tim je deseti tim lige sa šest bodova i "juri" prve bodove na strani, dok Metalac meč dočekuje sa četiri boda i posle prve pobede u novoj sezoni.

U subotu su na programu dve utakmice.

Prvo će od 16.55 snage odmeriti Radnički 1923 i Čukarički, timovi koji su do sada sakupili po sedam bodova, dok će od 19.00 na stadionu "Rajko Mitić" početi derbi kola između Crvene zvezde i TSC-a.

FK Crvena zvezda
foto: Starsport / Peđa Milosavljević

Crveno-beli utakmicu dočekuju posle ubedljive pobede nad Klužom i pokušaće da nastave seriju dobrih rezultata. Trenutno su treći na tabeli sa deset bodova iz četiri odigrane utakmice, dok je TSC lider šampionata sa 13 bodova, iz pet mečeva.

Nedeljni program domaćeg šampionata počinje u 16.30 kada će Vojvodina dočekati Novi Pazar, koji je i dalje bez pobede u novoj sezoni i sa samo jednim osvojenim bodom. Novosadski tim, na drugoj strani, ima pet bodova i nalazi se na 11. mestu na tabeli.

Trenutno četvoroplasirani tim lige, Napredak, gostovaće od 18.00 subotičkom Spartaku koji je posle pet odigranih kola 12. na tabeli sa pet bodova.

Poslednji meč u nedelju odigraće fudbaleri Kolubare i Partizana od 21.00.

Crno-beli su sinoć izgubili od Santa Klare što im je bio prvi poraz u sezoni, ali će pokušati da nastave pobedničku seriju u domaćoj ligi i da naprave dobru uvertiru pred revanš sa portugalskim klubom u Beogradu.

FK Partizan
foto: Starsport

Partizan je drugi na tabeli sa 12 bodova iz četiri utakmice, dok je Kolubara sedma sa sedam bodova iz pet odigranih mečeva.

Šesto kolo Superlige završava se u ponedeljak kada će od 17.30 niški Radnički dočekati Proleter.

Klub sa Čaira je u prethodnih pet utakmica upisao samo jednu pobedu i osmi je na tabeli sa šest bodova, dok je Proleter osvojio samo jedan bod i nalazi se na 15. poziciji.

Parovi šestog kola Superlige Srbije:

Danas: Mladost - Radnik (18.55) Metalac - Voždovac (21.00) Subota: Radnički 1923 - Čukarički (16.55) Crvena zvezda - TSC (19.00) Nedelja: Vojvodina - Novi Pazar (16.30) Spartak - Napredak (18.00) Kolubara - Partizan (21.00) Ponedeljak: Radnički Niš - Proleter (17.30)

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.