VEĆ SE ZNA KO SUDI PARTIZANU I ZVEZDI U REVANŠU: Najbolje sudije PREMIJER LIGE će deliti pravdu na ovim utakmicama!
Foto: EPA/Jean-Christophe Bott

UEFA ODREDILA

VEĆ SE ZNA KO SUDI PARTIZANU I ZVEZDI U REVANŠU: Najbolje sudije PREMIJER LIGE će deliti pravdu na ovim utakmicama!

Baš kao i Partizanu kojem će u Beogradu suditi arbitar iz Premijer lige, Kreg Pouson

Objavljeno:

Crvena zvezda kasno sinoć je na stadionu "Rajko Mitić" ostvarila pobedu koja joj gotovo garantuje učešće u grupnoj fazi Lige Evrope za predstojeću sezonu. Beogradski klub je lako savladao Rumune i "ubacio" im četiri gola u mrežu (4:0), tako da ako se neko veliko čudo ne dogodi, revanš meč će biti samo puka formalnost.

A UEFA nije čekala ni trenutak da odredi arbitre za predstojeći susret u Rumuniji narednog četvrtka od 20.30 časova. Baš kao i Partizanu kojem će u Beogradu suditi arbitar iz Premijer lige, Kreg Pouson, čelna kuća fudbala odlučila se da pošalje čoveka sa Ostrva da deli pravdu u Klužu.

I biće to jedan od najboljih arbitara koje Premijer liga nudi - Majkl Oliver. Čovek koji je nebrojeno puta sudio najvažnije mečeve jedne od najboljih liga na svetu uz Ligu šampiona i Ligu Evrope. Pomagaće mu dvojica veoma iskusnih pomoćnika - Stjuart Bert i Sajmon Benet, dok je za četvrtog arbitra delegiran Daren Ingland.

Interesantno je da je Majkl Oliver delegiran za poslednji duel 2. kola Premijer lige između Vest Hema i Lestera, koji se igra u ponedeljak uveče. Njemu će pomagati gotovo identična ekipa, sa izuzetkom Darena Inglanda koji će deliti pravdu na utakmici Lids - Everton. Zanimljivo je i da je Oliver bio glavni sudija na prvom meču sezone između Brentforda i Arsenala.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.