TRENER KLUŽA PRAVIO ŠOU PROGRAM POSLE ZVEZDE: Čovek POVILENEO nasred MARAKANE! "Da uzmem pištolj i upucam nekoga"
Foto: Espreso

hit

TRENER KLUŽA PRAVIO ŠOU PROGRAM POSLE ZVEZDE: Čovek POVILENEO nasred MARAKANE! "Da uzmem pištolj i upucam nekoga"

- U prvom redu moramo da priznamo da je ovo sraman rezultat. To je sve ostvareno zahvaljujući neverovatnim individualnim greškama

Objavljeno: 01:28h

Crvena zvezda je oduvala Kluž na Marakani, a trener rumunske ekipe Marijuš Šumudika je pravio spektakl na konferenciji posle meča.

Samo pogledajte kako je čovek reagovao, dok su se prisutni oko njega smejali. Prosto je "poludeo"!

A tu je i njegovo celo obraćanje.

- U prvom redu moramo da priznamo da je ovo sraman rezultat. To je sve ostvareno zahvaljujući neverovatnim individualnim greškama. Ne bih želeo oko toga da se zadržavam, jer u fudbalu stalno učite i stičete nova saznanja, ne bih želeo da moji puleni i dalje budu u ovakvom stanju. Susreli smo se sa odmornijom ekipom, videli smo u igri jedan na jedan da su dobili sve duele. Videli ste da su u prvom poluvremenu dva puta stigli do našeg šestanesterca i dali su dva gola. U drugom poluvremenu ponovo dva poklona, olako smo primili golove. To treba vežbati, ako je to greška trenera, ja preuzimam odgovornost.

- Taman kada smo se malo sređivali primali smo golove. Upozoravao sam ih na Pavkova, preko koga idu sve lopte i koje on sprovodi dalje. Kod drugog gola niko nije pokušao da spreči taj šut. Preneo sam im da je prvih 25 minuta najvažniji deo utakmice. Ovakve golove u drugom poluvremenu, nisam video ni u trećoj diviziji, gde sam bio trener. Svaki put pred vama dolazim sa istinom, imam dovoljno snage da priznam svoju grešku, ali mislim da ovde treba još šest-sedam igrača da stoji i da vam oni objasne. Treba da ih je stid za ono što su pokazali - pričao je on.

- Imali smo puno problema sa povredama i najveći broj utakmica u proteklom periodu u Evropi. Zvezda je jedna normalna ekipa, koja je profitirala od naših grešaka, a koja ima dobro plaćene igrače. Kada bi se sumirali svi ti iznosi, vrednost bi bila dupla u odnosu na nas. Šta ja da radim? Da uzmem pištolj i upucam nekoga kad izgubi igrača. Tri gola iz kontranapada smo primili. Ja bih u plej stejšnu nešto pokušao da uradim, ovde nemam šta. Ivanić posle kornera daje gol, a niko ga nije pokrio. Zar ja da uđem i skačem sa Ivanićem. Jer grešim u nečemu? Pitajte i srpske novinare, šta ja da radim? - rekao je emotivni stručnjak.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.