TRENER KLUŽA O SVEMU PRIČAO SEM O UTAKMICI: "Kada smo sleteli mislio sam da se nalazimo u Dubaiju"!
Foto: EPA/Alessandro Della Valle

istina

TRENER KLUŽA O SVEMU PRIČAO SEM O UTAKMICI: "Kada smo sleteli mislio sam da se nalazimo u Dubaiju"!

Pripremićemo cipele, kopačke, majicu sam ostavio u hotelu i prelazimo na posao. To nam je sudbina

Objavljeno:

Trener gostiju, Marijuš Šumudika (50), održao je na "Marakani" veoma interesantnu konferenciju za novinare, na kojoj je na neka pitanja odgovarao zanimljivo, a na neka nije uopšte odgovarao.

Šumudika je u Medija centru stadiona "Rajko Mitić" razgovor počeo pričom o velikoj vrućini.

- Logično je da je temperatura veliki protivnik, ali za nas, tako i za njih. Kada sam sleteo danas iz aviona mislio sam kao da sam stigao u Dubai. Jako je toplo, vreme nas 'pritiska', a pored toga imamo i stadion sa navijačima koji dižu temperaturu. Malopre sam pogledao u kolima, temperatura je bila 37 stepeni i verujte mi da je na nivou tla 45-50. Pripremićemo cipele, kopačke, majicu sam ostavio u hotelu i prelazimo na posao. To nam je sudbina", rekao je on.

Već tada se videlo da se radi o velikom šoumenu, a kada se zakopa malo više dođe se do podatka da je Šumudika i te kako kontrovezna ličnost. Mnogo se priča o njegovom strašću za kocku. A niko ga bolje ne poznaje od Predraga Jokanovića sa kojim je delio svlačionicu u Portugaliji, gde su zajedno nastuapali za Maritimo.

- Poznavajući Marijuša sa kojim sam igrao u Maritimu dve sezone, znam kakav je kockar da će svim srcem ići da izbaci Zvezdu, ali njegov tip na kladionicama će biti iz keca u keca. Jedno će proći, našalio se Jokanović.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.