DŽAJIĆ UPOZORIO NA 2004. GODINU: Ne želim potrese u mojoj Zvezdi, tako se ne radi u velikom klubu!
Foto: Starsport©

spušta loptu

DŽAJIĆ UPOZORIO NA 2004. GODINU: Ne želim potrese u mojoj Zvezdi, tako se ne radi u velikom klubu!

Legendarni Džaja je pozvao na jedinstvo navijača i kluba pred duele sa Klužom

Objavljeno:

Počasni predsednik FK Crvena zvezda i legenda kluba Dragan Džajić pozvao je navijače da stanu uz tim pred duele plej-ofa za Ligu Evrope sa rumunskim Klužom.

On je istakao da je svestan razočaranja posle eliminacije od Šerifa u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali i upozorio da bi gubitak jedinstva tek posebno pogodio klub sa Marakane.

- Crvenoj zvezdi je u ovom trenutku najviše potrebna podrška zvezdaša. Znamo kako je to bilo protiv Šerifa, klub se povodom toga oglasio, međutim, vrlo je važno sada podržati ekipu i verujem da će zvezdaši to da prepoznaju - rekao je Džajić.

FK Crvena zvezda
foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

- Ovo po mnogo čemu podseća na period iz 2004. godine kada sam bio u klubu i kada su se neke odluke donosile naglo, podstaknute raznim nefudbalskim pritiscima, pa smo kasnije godinama ispaštali i svi znamo koliko nam je trebalo da se vratimo na staze uspeha - dadao je on.

Džajić smatra da će ovog puta klub brzo da se vrati na pravi put.

- Dešava se nekada i da se ispada od slabijih, kao i da smo pobeđivali jače od sebe, to sam i kao igrač i kao direktor i sam iskusio. Međutim, Zvezda je velika i ima snagu i kvalitet da odgovori svakom izazovu - smatra Džaja.

Legendarni Džaja je pozvao na strpljenje i podršku Zvezdi kako bi ponovolia rezultate iz prošle sezone.

Dragan Džajić
foto: Emilija Jovanović

- Svi u klubu vredno i dobro rade, setite se prethodnih sezona i svih rezultata i uspeha. Pa mi smo ove godine osvojili duplu krunu i igrali proleće u Evropi. Nema razloga da sve te rezultate ne ponovimo i ove godine. Ne želim da se zbog jednog poraza u mojoj Zvezdi izazivaju potresi. Tako se ne radi u velikom i ozbiljnom klubu. Poučeni iskustvom o kom sam govorio, ne smemo da srljamo u greške i zato sada molim za strpljenje i podršku - poručio je Džajić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.