LEGENDARNI TRENER ZVEZDE UPOZORAVA NA RUMUNSKI FUDBAL: On je tehnički prgav, bezobrazan, treba da budemo stabilni
Foto: Aleksandar Koković

pametno rečeno

LEGENDARNI TRENER ZVEZDE UPOZORAVA NA RUMUNSKI FUDBAL: On je tehnički prgav, bezobrazan, treba da budemo stabilni

Da se ne desi neka glupost kao što je bilo sa Kangom i to dvaput (isključenje protiv Šerifa i Ludogoreca, prim.aut). Kratak mu je fitilj, ne razmišlja baš mnogo, dobije crveni u dve ključne utakmice što je najgore od svega. Da mu se dogodi u grupi, pa i ‘ajde, ali ovako

Objavljeno:

Crvena zvezda, protiv Kluža igra prvi od dva meča za plasman u Ligu Evrope (utorak, 21). Na crveno-belima je da pokažu kako vrede više od treće evropske lige, jer ih u slučaju neuspeha čeka grupna faza novoformirane Lige konferencija.

Umesto da se srpski prvak sprema za regionalni spektakl sa Dinamom iz Zagreba, „modrima“ će na megdan Šerif, a Slaviša Stojanović objašnjava i kako je do toga došlo.

- Mi smo takav narod, prejudiciramo stvari pre nego što preskočimo neku prepreku. Već mislimo šta nas dalje čeka… Pravili su se scenariji, a fudbalski bog ima svoju računicu. Treba da se dođe do tog momenata, fudbal je otišao u tom smeru da više ništa nije sigurno - kaže Stojanović za Nova.rs.

Slovenački stručnjak je 2014. godine zauvek ušao u srca zvezdaša. Vratio je toliko čekanu titulu na Marakanu sa generacijom koju su činili kapiten Nenad Milijaš, Miloš Ninković, Darko Lazović, Dragan Mrđa, Nejc Pečnik, Dejan Kelhar… Otkriva da li i dalje gleda crveno-bele, kao i šta očekuje od dvomeča protiv Kluža.

Slaviša Stojanović
foto: Aleksandar Koković

- Naravno da stalno pratim moju Zvezdu, spremam se i da gledam utakmicu sa Klužom. Držim palčeve, svi želimo prolaz u Ligu Evrope. Mislim da je Kluž malo bolja ekipa od Šerifa, što je paradoksalno jer su ovi drugi šampioni svoje zemlje. Sigurno da će biti tvrda utakmica, dobro je što se prvi meč igra kod nas i što će biti publike, to je svakako uvek dodatni motiv -

Stojanović ističe i šta je ključno da se Zvezda preko Kluža domogne grupne faze Lige Evrope.

- Rumunski fudbal je tehnički prgav, bezobrazan, treba da budemo stabilni i da ne gubimo živce, da se ne desi neka glupost kao što je bilo sa Kangom i to dvaput (isključenje protiv Šerifa i Ludogoreca, prim.aut). Kratak mu je fitilj, ne razmišlja baš mnogo, dobije crveni u dve ključne utakmice što je najgore od svega. Da mu se dogodi u grupi, pa i ‘ajde, ali ovako… - naglasio je Stojanović.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.