ZVEZDA MORA DA STEGNE ZUBE: Protiv Kluža samo hrabro i bez kalkulacija (VIDEO)
Foto: FK Crvena zvezda

IZJAVA PRED UTAKMICU

ZVEZDA MORA DA STEGNE ZUBE: Protiv Kluža samo hrabro i bez kalkulacija (VIDEO)

Meč se igra u utorak od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić"

Objavljeno: 13:52h

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju u utorak rumunski Kluž u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evropa.

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da će se u predstojećim duelima protiv Kluža u plej-ofu za Ligu Evrope videti "jačina grupe, volje i želje" i istakao da "ima odgovornosti, ali nema straha".

- Radili na tome da se izdignemo posle Šerifa, ne možemo se okretati za onim što je prošlo. Svesni smo svega, ali sad će se videti jačina grupe, volje, želje jer igrati grupnu fazu Lige Evrope je značajan uspeh za klub - rekao je Dejan Stanković na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

Stanković je naveo da za sutrašnji duel neće moći da računa na Filipa Falka.

- Imamo problem sa Falkom, ima istegnuće mišića, tako da on neće biti u protokolu za ovu utakmicu, ostali su svi u stroju - rekao je Stanković.

Trener Zvezde ja naveo da će sve zavisiti od njegove ekipe, pogotovo na utakmici u Beogradu.

- Sigurno da ćemo izaći hrabro, jako, mi nemamo šta da kalkulišemo. Ove dve utakmice su za proći, sad kako i na koji način... Radićemo da to bude najbolje. Da li će lepo ili ružno, ne znam niti me zanima - rekao je Stanković i dodao:

- Ovo dosta znači kako igračima i klubu tako i našim navijačima koji su stali iza nas, dali su podršku, čuli smo ih. Nema straha. Ima velike odgovornosti prema ovom dresu, ali nema straha - istakao je Stanković.

Govoreći o Klužu, Stanković je naveo da veruje da će ta ekipa izvući maksimum u kom god sastavu bude došla u Beograd.

- Oni dosta variraju i u formaciji, u prvenstvu igraju u jednom sistemu, protiv Jang Bojsa su igrali u drugom. Spremićemo se i za jednu i za drugu formaciju. Znamo šta nam je činiti - rekao je Stanković.

Trener Zvezde nije želeo da komentariše kritike posle eliminacije od Šerifa, ali je istakao da crveno-belima "fali gol više".

- Mnogo puta sam rekao - jedan gol u ranoj fazi menja utakmicu, nastup. Dosta ekipa protiv nas se branilo maksimalno, ove godine nemamo taj prekid, ide nam i na kontru, a prošle sezone smo mnogo golova postigli tako. Radimo, radimo i radimo na tome. Verovatno će se otvoriti i to - rekao je Stanković.

Utakmica Crvena zvezda - Kluž igra se sutra od 21.00 na stadionu "Rajko Mitić".

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.