A STANKOVIĆ BI GA RADO VIDEO U ZVEZDI: Briljantni Slovenac prelazi u Dinamo Zagreb?
Dejan Stanković, Foto: Starsport©

šuška se šuška

A STANKOVIĆ BI GA RADO VIDEO U ZVEZDI: Briljantni Slovenac prelazi u Dinamo Zagreb?

Šampion Hrvatske ne bi trebalo da ima problema sa prvakom Moldavije u plej-ofu, a prema navodima tamošnje štampe, prva želja u napadu za grupnu fazu je iskusni ofanzivac Atalante

Objavljeno: 18:50h

Dinamo Zagreb se sprema da otme pojačanje slavnom Milanu, a radi se o Slovencu Josipu Iličiću (33), koji bi mogao da pojača Modre ukoliko se plasiraju u Ligu šampiona.

Šampion Hrvatske ne bi trebalo da ima problema sa prvakom Moldavije u plej-ofu, a prema navodima tamošnje štampe, prva želja u napadu za grupnu fazu je iskusni ofanzivac Atalante.

Dinamo se namerio na iskusnog Iličića i čini sve da ga dovede u Zagreb, iako se i Milan psolednjih nedelja spominje kao zainteresovan jer mu je potrebna zamena za Čalhanoglua.

Radi se o standardnom prvotimcu Atalante koji u poslednje vreme nije u najboljim odnosima sa trenerom Đan-Pjerom Gasperinijem pa bi mogao da dobije dozvolu da napusti Bergamo.

Osim toga, Iličić je ušao u poslednju godinu ugovora, a kako su mu 33 godine, Atalanti je ovaj prelazni rok poslednja šansa da nešto i zaradi na njemu.

Zanimljivo, trener Crvene zvezde Dejan Stanković svojevremeno je u intervjuu za slovenačke medije izjavio da bi upravo Iličića doveo na Marakanu.

- Siguran sam da bi ovde u Srbiji pravio razliku - rekao je tada Deki za Iličića.

Ipak, čini se da će u smiraj karijere Iličić nastupati u Hrvatskoj.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.