TSC I RADNIČKI OTVARAJU PETO KOLO: Napredak dočekuje Mladost, "Evropljani" od nedelje!
Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

superliga srbije

TSC I RADNIČKI OTVARAJU PETO KOLO: Napredak dočekuje Mladost, "Evropljani" od nedelje!

Crvena zvezda neće igrati duel sa Radnikom koji je odložen zbog obaveza u Evropi

Objavljeno:

Utakmicama petog kola u subotu se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Superligi Srbije, a premijerni meč igraće TSC i Radnički iz Kragujevca.

TSC posle četiri odigrana meča ima isto toliko pobeda, a meč u Senti igra se od 16.55, dok će istog dana u Kruševcu igrati Napredak i Mladost iz Lučana (19.00).

U nedelju su na programu tri meča, Čukarički posle eliminacije u Ligi konferencija od švedskog Hamarbija, dočekuje Radnički iz Niša, a Voždovac će istog dana dočekati Novi Pazar.

Poslednji meč u nedelju odigraće vodeći Partizan i Metalac (20.30), a taj meč se igra nakon što je Partizan u četvrtak osigurao plasman u plej-of kvalifikacija za Ligu konferencija, pobedom posle penala nad Sočijem.

Peto kolo završava se u ponedeljak, Proleter je domaćin Kolubari (16.55), a od 19.00 kolo u Subotici zaključuju Spartak i Vojvodina, koja je eliminisana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija od austrijskog LASK-a.

Meč između Radnika iz Surdulice i Crvene zvezde ranije je odložen.

Subota: TSC - Radnički Kragujevac (16.55) Napredak - Mladost (19.00) Nedelja: Čukarički - Radnički Niš (18.30) Voždovac - Novi Pazar (19.00) Partizan - Metalac (20.30) Ponedeljak: Proleter - Kolubara (16.55) Spartak - Vojvodina (19.00).

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.