VELIKI PROBLEM ZA CRNO-BELE: Partizan na Soči bez bitnog igrača!
Foto: Starsport©

hendikep

VELIKI PROBLEM ZA CRNO-BELE: Partizan na Soči bez bitnog igrača!

Četiri utakmice odigrao je mladi fudbaler za Partizan ove sezone, po dve u Superligi i Evropi, nije uspeo da se upiše u strelce, ali je u domaćem prvenstvu ostvario dve asistencije

Objavljeno:

Nije dobro, ali nije ni tako strašno, kao što glasi čuvena replika iz fenomenalne serije Černobilj, nastala u trenucima kada je nuklearno jezgro pred eksplozijom.

Uglavnom, Partizan neće moći da računa u naredne dve utakmice na Nemanju Jovića, mladog napadača, koji se povredio i izašao na poluvremenu utakmice sa Voždovcem. Kako javlja Telegraf, Jović je danas bio na lekarskim pregledima, gde je ustanovljeno da ima povredu kolena.

Ustanovljeno je da je Nemanji nagnječen meniskus, pa neće moći da pomogne saigračima na utakmicama protiv Sočija u četvrtak u Rusiji i protiv Novog Pazara koji dan kasnije u Superligi Srbije. Ali, nije povreda ni toliko strašna, pa bi Jović trebalo nakon toga da se vrati u startnu postavu Parnog valjka.

FK Partizan, Nemanja Jović
foto: Starsport©

Četiri utakmice odigrao je mladi fudbaler za Partizan ove sezone, po dve u Superligi i Evropi, nije uspeo da se upiše u strelce, ali je u domaćem prvenstvu ostvario dve asistencije.

Kada je Evropa u pitanju, najrealnije zvuči scenario da sjajni Danilo Pantić uskoči u startnu postavu, dok će u Superligi morati da bude tumbanja, jer je Jović „bonus“ igrač, pa će neki drugi fudbaler mlađi od 21 godine morati da zauzme mesto u prvih 11.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.