GROBARI U DELIRIJUMU: U Partizan se vraća ljubimac navijača koji je ispisao istoriju derbija!
Foto: Starsport©

pao potpis

GROBARI U DELIRIJUMU: U Partizan se vraća ljubimac navijača koji je ispisao istoriju derbija!

Lukač će zaoštriti konkurenciju među stativama, trenutno je u prednosti Aleksandar Popović, naročito posle sjajne partije minulog četvrtka u Dunajskoj Stredi

Objavljeno:

Novu epizodu u dugometražnoj seriji „Povratnici u Partizan“ emitovaće – Milan Lukač. Iskusni golman je rešenje crno-belih za upražnjeno mesto u kadru nastalo odlaskom Vladimira Stojkovića u Saudijsku Arabiju i već u utorak će početi drugi mandat u Humskoj 1.

Mozzart Sportu je potvrđeno da jedan od miljenika Grobara stiže kao slobodan igrač, pošto mu je istekla saradnja sa turskim Ahisarom i da će se dan pre polaska ekipe u Soči staviti na raspolaganje treneru Aleksandru Stanojeviću. Ugovor će biti potpisan na godinu dana, a srpski predstavnik pokušaće da dobije trku sa vremenom i registruje ga za dvomeč sa ruskim predstavnikom u kvalifikacijama za Ligu konferencije.

Lukač će zaoštriti konkurenciju među stativama, trenutno je u prednosti Aleksandar Popović, naročito posle sjajne partije minulog četvrtka u Dunajskoj Stredi, drugi izbor je Nemanja Stevanović, ali kako stručni štab želi golmane različitih karakteristika odlučeno je da u kadru ima i jednog iskusnog.

Milan Lukač
foto: Dado Đilas

A Lukač sa 35 leta i šestogodišnjim boravkom u turskom fudbalu i te kako spada u golmane koji mogu da predvide situacije i značiće crno-belima u borbi na tri fronta. Za Ahisar je branio 116 puta, osvojio Kup Turske 2018, u finalu savladao Fenerbahče (3:2), da bi ovog leta postao slobodan u izboru nove sredine i kad je stigao poziv iz Humske oberučke ga je prihvatio.

Lukač je izbor šefa skaut službe Ivice Kralja i trenera golmana Nemanje Jovšića, kojima je Aleksandar Stanojević prepustio delovanje na tom planu smatrajući ih kompetentnijima. Prošle sedmice, posle potpisa Stojkovića za Al Fejhu, provejavala su imena Stefana Čupića iz Olimpijakosa iz Nikozije, te Dušana Markovića iz moldavksog Šerifa. Na kraju, ni momak iz Niša, niti iz Smedervske Palanke, već Lukač iz Novog Sada.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.