FILIP HOLENDER: "Nimalo lak period za nas, imamo dosta utakmica, ali pripremamo se i već sad analiziramo Soči"!
Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

SLEDI DUEL U EVROPI

FILIP HOLENDER: "Nimalo lak period za nas, imamo dosta utakmica, ali pripremamo se i već sad analiziramo Soči"!

To je naš prepoznatljiv stil. Svi daju maksimum, svi žele da daju golove, da pobeđuju. Ja volim taj mentalitet. Mnogo mi znači gol, posebno to što su svi momci željni i voljni, pa i mene guraju na neki način

Objavljeno:

Nišanske sprave su podešene, odbrana funkcioniše kao sat, pa je i treći golman Partizana u sezoni ostao neocenjen u prvenstvenom meču.

Uz to ofanzivni potencijal je pojačan golgeterskim buđenjem Filipa Holendera u duelu sa Voždovcem (4:0). Mađarski reprezentativac je zbog reprezentativnih obaveza propustio kompletan pripremni period, a nedeljni meč u Humskoj je pokazao da je već uhvatio priključak i da Aleksandar Stanojević ima novu slatku muku uoči sastavljanja startnih 11 za prvi meč trećeg kola kvalifikacija Lige konferencija u Sočiju (četvrtak, 18.00).

- Ova pobeda je mnogo bitna za nas i prezadovoljni smo - istakao je Holender u danu posle trećeg vezanog prvenstvenog trijumfa crno-belih.

I u nedelju protiv "zmajeva" je sve u igri Partizana funkcionisalo besprekorno, a ono što može da raduje je odlična saradnja na relaciji Holender - Gomeš.

FK Partizan, Filip Holender
foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

- On je fantastičan igrač! Mnogo mi je drago što je tu, vrlo je bitan za nas. Fenomenalno igra, dobro sarađujemo, samo da nastavimo.

Četiri lopte u mreži "zmajeva" stigle su sa četiri različite "adrese" što predstavlja jasan pokazatelj da svako može da predstavlja opasnost po gol protivnika.

- To je naš prepoznatljiv stil. Svi daju maksimum, svi žele da daju golove, da pobeđuju. Ja volim taj mentalitet. Mnogo mi znači gol, posebno to što su svi momci željni i voljni, pa i mene guraju na neki način.

Vremena za uživanje u ostvarenom nema, pošto je već u četvrtak na programu gostovanje Sočiju.

- Nimalo lak period za nas, imamo dosta utakmica, ali pripremamo se i već sad analiziramo Soči. Idemo u Rusiju svesni svojih mogućnosti logično nadam se i verujem da ćemo uspeti da ostvarimo pozitivan rezultat - zaključio je Holender.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.