STANOJEVIĆ POSLE PROLASKA U NAREDNU RUNDU: Imali smo sreću da je Popović odbranio penal u prelomnom trenutku
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

DALJE IDE BOLJI TIM

STANOJEVIĆ POSLE PROLASKA U NAREDNU RUNDU: Imali smo sreću da je Popović odbranio penal u prelomnom trenutku

Partizan će u trećem kolu kvalifikacija igrati protiv ruskog Sočija

Objavljeno: 00:02h

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da njegova ekipa u večerašnjem revanšu protiv Dunajske Strede nije bila na nivou iz prve utakmice, ali da je zaslužila prolaz u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

- Možemo biti zadovoljni prolazom, pobedama u dve utakmice... Danas nismo bili na nivou na kakvom smo bili u prvoj utakmici, ali vratile su nam se neke stvari iz prve utakmice kad smo imali pet stopostotnih šansi - rekao je Stanojević na konferenciji za novinare i dodao:

- Danas smo iz prve šanse postigli gol i kasnije imali sreću da je Popović odbranio penal u prelomnom trenutku, a Zdjelar kapitenski doneo prednost u saradnji sa Rikardom - izjavio je Stanojević.

Fudbaleri Partizana plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, pošto su večeras u revanšu pobedili domaću Dunajsku Stredu sa 2:0. U prvom meču, odigranom u Beogradu, crno-beli su slavili sa 1:0.

Aleksandar Stanojević
foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

- Generalno mislim da smo zaslužili prolaz, dva puta smo pobedili, stvorili smo više šansi, tako da čestitam mojim igračima. Idemo dalje - naveo je Stanojević.

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar rekao je da je večerašnja utakmica bila teža od one u Beogradu.

- Ali, opet dobra utakmica. Ušli smo malo nervozno, ali smo iz prve šanse postigli pogodak pa je posle bilo lakše. Imali smo situaciju da smo napravili penal i gde nam je jedan mlad momak pomogao da ostanemo u utakmici i na kraju pobedimo. Ovo nije kraj, tek nas čekaju teške utakmice - rekao je Zdjelar.

Partizan će u trećem kolu kvalifikacija igrati protiv ruskog Sočija, koji je eliminisao azerbejdžansku ekipu Kešla. Utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija igraju se 5. i 12. avgusta.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.