PARTIZAN AKTIVIRA BOMBU: Prošle godine je presudio TADIĆU I AJAKSU, a sada bi mogao da STIGNE U HUMSKU!
Foto: Profimedia

op op

PARTIZAN AKTIVIRA BOMBU: Prošle godine je presudio TADIĆU I AJAKSU, a sada bi mogao da STIGNE U HUMSKU!

Ponikao je u Ajaksovoj školi fudbala, a upravo je amsterdamskom sastavu dao oba gola u proteklom šampionatu u pobedi Tventea u gostima 2:1

Objavljeno:

Partizan traži pojačanje u napadu, to je i više nego jasno, iako je sada tu i Rikardo Gomeš.

Ipak, Aleksandar Stanojević želi još jednog novog fudbalera koji može da igra po bokovima, i taman kada je delovalo da ga je pronašao u Engoju – transfer je propao.

Crno-beli imaju plan B, koji se možda ispostavi i kao bolji u odnosu na prvu opciju. Beogradski tim pregovara sa 25-godišnjim krilom Tventea Kvinsijem Menigom, što je potvrđeno i od strane holandskog kluba.

– Interes postoji, ali to ne znači da je Menig otišao. Sve je u početnoj fazi. Ponuda mora biti interesantna Tventeu. U suprotnom, od posla neće biti ništa – pojasnio je tehnički direktor kluba iz Enšedea, Jan Štrojer.

Ne navodi se koliko je Partizan spreman da plati fudbalera koji je prošle sezone odigrao 32 utakmice, postigao osam golova i upisao dve asistencije.

Ponikao je u Ajaksovoj školi fudbala, a upravo je amsterdamskom sastavu dao oba gola u proteklom šampionatu u pobedi Tventea u gostima 2:1.

Njegova vrednost makar po specijalizovanim sajtovima je oko 900.000 evra, pa ako uzmemo u obzir da je uprava crno-belih nudila milion i po za Engoja, Menig deluje i te kako pristupačno.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.