TOTALNO LUDILO: Kaluđerović posle 2 kola napušta Proleter i ide u 24. klub u karijeri?!
Foto: Starsport©

carski

TOTALNO LUDILO: Kaluđerović posle 2 kola napušta Proleter i ide u 24. klub u karijeri?!

Kako se dalje spominje, Kaluđerovića samo sitnice dele da potpiše za novi, 24. klub u karijeri, i napusti Proleter posle samo dve odigrane utakmice i jednog postignutog gola na krovu Tržnog centra “Stadion” protiv Voždovca

Objavljeno:

Andrija Kaluđerović deli prvo mesto sa Milanom Bojovićem što se tiče najviše postignutih golova u istoriji Superlige Srbije.

Kako bi mogao da bude u prilici da ostane u konkurenciji za bivšim igračem Partizana, Kaluđerović se odlučio da potpiše za Proleter, pošto je njegov prethodni klub, Rad, ispao iz elite.

Ipak, izgleda da Andrija neće još zadugo nositi dres novosadskog tima, pošto je navodno za njega zainteresovan uzbekistanski Nasaf.

Kako se dalje spominje, Kaluđerovića samo sitnice dele da potpiše za novi, 24. klub u karijeri, i napusti Proleter posle samo dve odigrane utakmice i jednog postignutog gola na krovu Tržnog centra “Stadion” protiv Voždovca.

U dosadašnjoj karijeri, ovo su sve ekipe za koje je igrao: OFK Beograd, Njegoš iz Lovćenca, Mačva, beogradski Hajduk, Spartak iz Subotice, Radnički Pirot, Rad, Crvena zvezda, Peking Guan (Kina), Rasing Santander (Španija), Vojvodina, AEL Limasol (Kipar), Tun (Švajcarska), Brizbejn Ror (Australija), Al Šananija (Katar), Žalgiris (Litvanija), Port (Tajland), Velington Finiks (Novi Zeland), Olimpija (Slovenija), Delhi Dajnamos (Indija), Inter Zaprešić (Hrvatska), RFS (Letonija) i Proleter (za sada)…

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.