"DA LI JE NEKO VIDEO LUKU JOVIĆA?" Španci besni na Luku - ne shvata Real ozbiljno, IRITANTAN JE, pasivan!
Nevidljiv: Luka Jović i Konor Goldson (Rendžers), Foto: Profimedia

opet razočarao

"DA LI JE NEKO VIDEO LUKU JOVIĆA?" Španci besni na Luku - ne shvata Real ozbiljno, IRITANTAN JE, pasivan!

Novinar Marke napominje da Frankfurt ni u jednom trenutku nije želeo da angažuje Jovića i za ovu sezonu

Objavljeno: 10:57h

Luka Jović je dobio novu šansu u Real Madridu odlaskom Zinedina Zidana i povratkom Karla Anćelotija na mesto trenera.

Ipak, tokom pripremnog perioda napadaču Orlova ne ide dobro. Prvo su mu mediji zamerali da se pojavio ugojen, onda je usledila blaža povreda.

Sada je dobio priliku u prijateljskom meču sa Rendžersom (1:2) koji slavi 150 godina postojanja, ali je podbacio i Anćeloti ga je zamenio već na poluvremenu.

To je možda svakako bilo planirano jer je u pitanju pripremni meč, ali mediji su opet uzeli Jovića "na zub".

Luka Jović
foto: EPA/JunanJO Martin

Kolumnista "Marke" Tomas Ronsero objavio je tekst pod naslovom "Da li je neko video Luku Jovića?" sa jasnom kritikom na partiju Srbina.

- Popodne iz kog se ne mogu izvlačiti konačni zaključci, ali je poraz najmanji problem. Ono što je veći je stav dvojice igrača koji potvrđuju Zidanovu odluku koju je doneo prošlog januara. Jović ne shvata Real Madrid dovoljno ozbiljno. Srpski fudbaler je oborio klupski rekord jer je proveo 45 minuta na mestu napadača i nije učestvovao ni u jednom napadu. Bio je nevidljiv, pasivan, iritantan... Lažem, videli smo ga kada je Hađijev sin (Janis Hađi) napravio faul na njemu - napisao je Ronsero i podsetio da je srpski napadač proveo prethodnih šest meseci u Frankfurtu koji nijednog trenutka nije želeo da ga angažuje.

- Real Madrid je igrao sa desetoricom do poluvremena, imao je dovoljno strljenja za njega, a onda je uveo Serhija Aribasa iz mladog tima koji je imao energiju, glad - ono što Jović ne razume - piše autor.

Kritike, mada manje, dobio je i Martin Edegor. Norvežanin opet nije impresionirao, mada je asistirao za vodeći gol Madriđana. Vezista je koštao Real 60 miliona evra, a prošlu polusezonu je proveo u Arsenalu na pozajmici.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.