PARTIZAN AKTIVIRA BOMBU: Golman Šerifa menja Stojkovića?
Foto: Starsport

op op

PARTIZAN AKTIVIRA BOMBU: Golman Šerifa menja Stojkovića?

Dušan Marković je rodom iz Smederevske Palanke, stasao je u mlađim kategorijama Rada, branio 81 utakmicu za Građevinare, a 2018. debitovao za mladu reprezentaciju na meču sa Makedonijom u vreme selektorksog mandata Gorana Đorovića

Objavljeno: 09:27h

Mahnuo je Vladimir Stojković Grobarima u Novom Sadu u znak oproštaja od Partizana, sačuvao Aleksndar Popović mrežu netaknutom u derbiju sa Vojvdinom (2:0), sa klupe je treće vezano slavlje crno-belih posmatrao Nemanja Stevanović, ali kako što je Mozzart Sport i najavio, klub iz Humske 1 radi na dovođenju još jednog golmana posle odlaska kapitena u Al Fejhu iz Saudijske Arabije.

Među prvim pikovima da zaopštri konkurencio bio je Filip Kljajić, ali saznanje da se čuvar mreže japanske Omije oporavlja od povrede prednjih ukrštenih ligamenata prebacilo je fokus na druge kandidate. A među njima se visoko kotira Dušan Marković. Reč je o 23-godišnjem članu Šerifa, koji je februara ove godine potpisao za klub iz Tiraspolja, u završnici proteklog prvenstva Moldavije pomogao mu da osvoji titulu, tako što je primio samo jedan gol na 11 utakmica, na početku nove sezone ne brani i možda baš to bude presudno da se vrati u srpskim fudbal.

165. Večiti derbi, Vladimir Stojković
foto: Starsport / Peđa Milosavljević

„Ne bih mogao ništa konkretno da vam kažem na tu temu. Igrač sam Šerifa, ugovor mi je na snazi do zime i zadovoljan sam. Naravno da mi gode priče o interesovanju tako velikog kluba kao što je Partizan“, pojasnio je Marković u izjavi Sportskom žurnalu.

Dušan Marković je rodom iz Smederevske Palanke, stasao je u mlađim kategorijama Rada, branio 81 utakmicu za Građevinare, a 2018. debitovao za mladu reprezentaciju na meču sa Makedonijom u vreme selektorksog mandata Gorana Đorovića.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.