SLAVNI FUDBALER U CENTRU SKANDALA: Isplivale su ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE, odmah je ZVAO POLICIJU, NOVI DETALJI! (FOTO)
Foto: AP

au

SLAVNI FUDBALER U CENTRU SKANDALA: Isplivale su ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE, odmah je ZVAO POLICIJU, NOVI DETALJI! (FOTO)

Britanski "San" je izašao i sa identitetom tih devojaka, u pitanju su snepčet model Tajler Rajan i njene drugarice Elis Melvin i Bruk Morgan. Sve tri imaju po 21 godinu

Objavljeno: 07:39h

Legendarni fudbaler Mančester junajteda Vejn Runi, sada trener Derbi Kauntija, potresao je Englesku skandalom u kom se nedavno našao!

Naime, Runi je uhvaćen sa tri devojke kako "partija" do ranih jutarnjih časova, dok se s jednom čak i ljubio u noćnom klubu. Međutim, ono šot je izazvalo skandal jesu fotografije koje su u međuvremenu procurile.

A na njima se vidi kako je Runi onesvešćen u društvu polugolih devojaka koje su same pravile fotografije i delile dalje. Kada se osvestio, nekadašnji napadač je shvatio u kakvom se sosu nalazi i pozvao je policiju tvrdeći da je u pitanju nameštaljka i da fotografije nisu smele da se dele bez njegovog znanja.

Britanski "San" je izašao i sa identitetom tih devojaka, u pitanju su snepčet model Tajler Rajan i njene drugarice Elis Melvin i Bruk Morgan. Sve tri imaju po 21 godinu.

Jedna od njih je u tangama pozirala pored Runijeve glave i u opisu fotografije je napisala "Money Rooney", a ono što još brine menadžera Derbija jeste i supruga Kolin kojoj će morati da objašnjava šta se dogodilo. Podsetimo, ovo nije prvi put da je Runi švrljao sa strane.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.