GLUVI TELEFONI U FIRENCI: Saga oko Vlahovićeve budućnosti traje kao INDIJSKA SERIJA!
Foto: AP Paola Garbuio

nema kraja

GLUVI TELEFONI U FIRENCI: Saga oko Vlahovićeve budućnosti traje kao INDIJSKA SERIJA!

"Dušane kada ćeš da potpišeš obnovu ugovora? Hajde!", začulo se iz grupe nakon čegaje usledila reakcija nekadašnjeg bisera Partizana: "Kad mi budu ponudili da potpišem

Objavljeno:

Rukovodstvo Fiorentine nema nameru da se odrekne najboljeg igrača iz prethodne sezone, ali još ne preduzima konkretne korake po pitanju produžetka ugovora.

Odlične igre prethodne sezone, posebno tokom prolećnog dela prvenstva, nagovestile su uzbudljivo leto za Dušana Vlahovića. Golgeter Fiorentine privukao je pažnju brojnih klubova kako na Apeninima tako i van granica Italije, međutim čelnici Viole odmah su stavili do znanja da nemaju nameru da ga se olako odreknu. Prvi čovek kluba Roko Komiso naglasio je još pre početka letnje pijace da srpski napadač neće napustiti Toskanu za manje od 60.000.000 evra, istakavši takođe da će Vlahoviću biti ponuđen novi ugovor pre početka predstojećih izazova.

Ipak, realizacija novog parafa izostala je nedeljama nakon najave te je fudbalska javnost znatiželjno počela da traži uzrok. Sve učestalija pitanja o budućnosti golgetera izazvala su reakciju Džoa Baronea, jednog od najbližih saradnika Komisa.

“Radimo svi zajedno kao klub da produžimo ugovor s Vlahovićem, ali za ples je potrebno dvoje. Ne plešete sami u ovakvim situacijama“, rekao je čelnik Viole i tako prebacio u vlahovieve ruke vruć krompir.

Reakcija napadača nije se čekala dugo. Obavljajući uobičajene aktivnosti prilikom susreta sa navijačima Vlahović je dobio priliku da replicira rukovodstvo. Pitanje između dva data autograma samo se nametnulo: "Dušane kada ćeš da potpišeš obnovu ugovora? Hajde!", začulo se iz grupe nakon čegaje usledila reakcija nekadašnjeg bisera Partizana: "Kad mi budu ponudili da potpišem".

Vlahovićev odgovor nagovestio je da u Firenci kounikacija ne funkcioniše baš idealno, ali i ublažio bojazan pristalica Ljubičastih da bi do kraja prelaznog roka mogli da ostanu bez najboljeg igrača u prethodnoj sezoni.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.