PARTIZAN PROTUTNJAO NOVIM SADOM: Crno-beli ubedljvom pobedom i sjajnom igrom došli na prvo mesto tabele Superlige!
Foto: Starsport©

linglong superliga srbije 1. kolo

PARTIZAN PROTUTNJAO NOVIM SADOM: Crno-beli ubedljvom pobedom i sjajnom igrom došli na prvo mesto tabele Superlige!

U sledećem kolu Partizan će igrati opet u Novom Sadu, ali ovoga puta protiv Vojvodine, dok Proleter će gostovati Voždovcu

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana su na otvaranju prvenstva savladali u Novom Sadu ekipu Proletera sa 4:0.

Crno-beli su prvo poluvreme odigrali po meri svakog navijača kluba iz Humske, jer je prvi gol postignut posle samo devet minuta, kada je posle sjajnog pasa Pantića sam ispred golmana izašao Rikardo Gomeš koji je poslao loptu u donji desni ugao gola Proletera.

Samo četiri minuta kasnije smo videli najlepši trenutak na utakmici jer je Rikardo evrogolom povećao prednost Partizana. Uputio je udarac sa nekih 25 metara i lopta je završila u rašljamagola domaćih.

U 22. minutu je Partizan postigao treći gol. Posle cantaršuta Jovića sa desne strane glavom je loptu u mrežu spustio Urošević.

A četvrti smo videli posle slobodnog udarca, koji je izveo Jojić. Uspeo je da prevari golmana Proletera i postigne gola tako što je loptu poslao u njegov ugao, to se desilo u 28. minut meča.

To je bilo sve iz prvog poluvremena.

U drugom je bilo znatno teže za igru jer je kiša tokom većeg dela poluvremena padala velikom jačinom, i teren je bio natopljen vodom što je onemogućavalo igračima obe ekipe da pruže igru kakvu su hteli. Crno-beli su kako se kaže malo spustili gas, Stanojević je izmenama odmorio neke igrače za utakmicu u četvrtak, gde Partizan igra sa Dunajskom Stredom u okviru kvalifkacija za Ligu Konferencija.

1 / 5 Foto: Starsport©

Posle ove ubedljive pobede, Partizan je na prvom mesti Superlige na kom dugo nije bio, a crno-beli posle prvog kola imaju i dva boda više od Crvene zvezde.

U sledećem kolu Partizan će igrati opet u Novom Sadu, ali ovoga puta protiv Vojvodine, dok Proleter će gostovati Voždovcu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.