ZDJELAR SMATRA DA JE PARTIZAN SADA JAČI NEGO PROŠLE SEZONE: Daćemo sve od sebe da vratimo trofeje (VIDEO)
Foto: Starsport©

OPTIMIZAM PRED POČETAK PRVENSTVA

ZDJELAR SMATRA DA JE PARTIZAN SADA JAČI NEGO PROŠLE SEZONE: Daćemo sve od sebe da vratimo trofeje (VIDEO)

Poželeo je svom saigraču Lazaru Markoviću da se što pre vrati u svoju prepoznatljivu formu

Objavljeno: 14:04h

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar rekao je da če njegova ekipa dati sve od sebe da vrati trofeje u Humsku i dodao da veruje da su crno-beli jači nego prošle sezone.

- Nova sezona, nova dokazivanja. U prošloj sezoni smo imali veliki niz pobeda i to moramo da nastavimo u ovoj sezoni, da idemo utakmicu po utakmicu. Ciljevi su uvek najviši kad si u Partizanu. Daćemo sve od sebe da vratimo trofeje u našu kuću - rekao je Zdjelar.

On je istakao da tim Partizana u trenutnom sastavu ima prednosti u odnosu na onaj od prethodne sezone.

- Sigurno da smo jači, jer je ekipa duže tu, duže smo zajedno i dobili smo tri dobra pojačanja. Sa Rikardom dobijamo nešto novo, iako ga vrlo dobro znamo od prošlog puta. Došao je Dača koji je bio već sa nama, a stigao je i Saničanin. Jako dobri igrači koji će nam, sigurno, dosta doneti - rekao je Zdjelar.

Saša Zdjelar
foto: Starsport©

Vezista Partizana je naveo da je neophodno od samog starta šampionata biti maksimalno oprezan.

- U prošloj sezoni, u prvih deset utakmica, napravili smo to što smo napravili, to nas je koštalo borbe za titulu. U ovu sezonu ulazimo obazrivi, iz utakmice u utakmicu, pobedu po pobedu. Sigurno da nije lako kad moraš da pobedjuješ svaku utakmicu - izjavio je Zdjelar.

Jedan od igrača koji je pojačao Partizan tokom prelaznog roka je Danilo Pantić.

- Dosta je iskusniji, stariji, ima mnogo više utakmica u nogama. Igrao je celu prošlu sezonu, sigurno da je mnogo napredovao i da će ekipi doneti mnogo. Još jedna prednost je što je već bio ovde, zna kako Partizan funkcioniše - rekao je Zdjelar.

On se osvrnuo i na napredak u igri Nemanje Jovića za kojeg je rekao da je "jedan od najtalentovanije dece u klubu".

- Momak će tek pokazati koliko vredi. Sam poziv za reprezentaciju ga je podigao, videlo se na pripremama da je igrao dobro - izjavio je Zdjelar.

Zdjelar je poželeo svom saigraču Lazaru Markoviću da se što pre vrati u svoju prepoznatljivu formu i dodao da veruje da će u predstojećoj sezoni biti još bolji. Početak nove fudbalske sezone u Srbiji donosi i povratak navijača na stadione.

- Bilo je dosta teško. Biće lepše kad se navijači vrate i biće nam lakše da igramo utakmice. U nekim trenucima je delovalo kao da igramo prijateljske utakmice, bez navijača smo stalno čuli sami sebe - rekao je Zdjelar.

Fudbaleri Partizana novu sezonu u Super ligi Srbije počinju sutra gostovanjem Proleteru.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.