BOAĆI OVO NIJE MOGAO NI DA SANJA: Kuman želi da u svoje redove dovede bivšeg napadača Zvezde!
Foto: Starsport©

interesantno

BOAĆI OVO NIJE MOGAO NI DA SANJA: Kuman želi da u svoje redove dovede bivšeg napadača Zvezde!

Beitar je prethodnu sezonu završio na desetom mestu u konkurenciji 14 klubova

Objavljeno:

Avantura u Poljskoj nije uspela. Možda će više sreće imati Ričmond Boaći u Izraelu. Iz Svete zemlje stiže aber da je snažni centarfor iz Gane na radaru Beitara i da je klub iz Jerusalima već poslao ponudu na njegovu adresu.

Kakav će biti Boaćijev odgovor u ovom trenutku nije poznato. Zna se samo da u džepu drži „čiste“ papire kao posledica razlaza za Gurnjikom iz Zabžea i da u međuvremenu nijedan od najavljenih poslova nije sklopljen. Niti sa Apolonom iz Limasola koji se javio u drugoj polovini juna, niti sa Trabzonom i Gectepeom, iako su dva turska kluba početkom ovog meseca obletala oko nekadašnjeg centarfora Crvene zvezde.

Boaći ne mora da žuri. Prelazni rok tek ulazi u interesantnu fazu, a čak i da do kraja leta ne pronađe sredinu koja mu odgovara, činjenica da je slobodan na tržištu omogućava mu da za naredni klub potpiše bilo kad.

Beitar je prethodnu sezonu završio na desetom mestu u konkurenciji 14 klubova, u novu je ušao sa ambicijama da popravi plasman, angažovao je pre mesec i po trenera Ervina Kumana – starijeg brata daleko poznatijeg Ronalda, šefa stručnog štaba Barselone – a u ovom klubu od februara ove godine igra nekadašnji Partizanov prvotimac Marko Janković.

Beitar je proteklih dana dospeo u žižu svetske javnosti jer je otkazao dogovorenu prijateljsku utakmicu sa Barselonom, zato što su Katalonci tražili da se meč igra van Jerusalima, strahujući za bezbednost. Predsednik Beitara, Moše Hogeg rekao je da bi izdao Jerusalim kad bi taj meč preselio na drugo mesto, pa je rešio da se uopšte ne igra.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.