ŽIVADINOVIĆEVA PORODICA IZAŠLA U JAVNOST: Legendarni trener imao je specifičnu želju vezanu za sahranu
Foto: Filip Plavčić

PISMO MEDIJIMA

ŽIVADINOVIĆEVA PORODICA IZAŠLA U JAVNOST: Legendarni trener imao je specifičnu želju vezanu za sahranu

Ostaće upamćen po brojnim neverovatnim izjavama koje su ušle u anale našeg fudbala

Objavljeno: 17:27h

Legendarni trener Milan Živadinović preminuo je u 77. godini života. Nedugo nakon vesto o njegovoj smrti, javnosti se obratila i njegova porodica.

U pismu medijima koje je potpisala Lidija, supruga Milana Živadinovića, napisano je i kako je trener preminuo posle kraće bolesti. Živadinovićeva želja bila je da se on sahrani u krugu najbližih i bez prisustva medija.

- Suočili smo se sa velikim gubitkom i molimo vas za mir u ovim teškim trenucima za našu porodicu. Milan nas je napustio nakon kraće bolesti, a njegova želja je bila da se sahrana obavi u krugu njegovih najbližih, bez prisustva medija. Zahvaljujemo se unapred što ćete ispoštovati njegovu želju. Supruga Lidija - piše u izjavu porodice srpskog trenera.

Milan Živadinović
foto: Filip Plavčić

Podsetimo, Živadinović je tokom bogate trenerske karijere vodio je između ostalog i Crvenu zvezdu u dva navrata, podgoričku Budućnost, tursku Sakariju, OFK Beograd, Rad.. Završio je Višu trenersku školu, a sa klupe je predvodio kao trener i kiparski Apolon, Al Nasr, bio je selektor reprezentacije Iraka, Jemena i Gane, trener Obilića, Sababafena iz Teharana (osvojen Kup Irana 2005), kineskog Čangša, kao i selekcije Mijanmara.

Ostaće upamćen po brojnim neverovatnim izjavama koje su ušle u anale našeg fudbala.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.