SADA JE I ZVANIČNO: Poznato je ko će voditi TRIKOLORE NA MUNDIJALU!
Foto: Profimedia

Gotovo

SADA JE I ZVANIČNO: Poznato je ko će voditi TRIKOLORE NA MUNDIJALU!

Predsednik Fudbalskog saveza Francuske, Noel Le Graet, dao je danas intervju za Figaro

Objavljeno:

Reprezentacija Francuske bila je prvi favorit za osvajanje Evropskog prvenstva, ali su Trikolori ispali već u osmini finala.

Francuska je pre tri godine dominantno došla do titule na Svetskom prvenstvu, te je cilj bio da Trikolori po drugi put u istoriji nakon Mundijala osvoje i Evropsko prvenstvo, ali to nisu uspeli.

Aktuelni prvaci sveta bili su prvi favoriti za osvajanje zlatne medalje, ali su priredili pravi šok svojim navijačima već u osmini finala gde su poraženi od Švajcarske.

Nakon neočekivanog poraza od "Sajdžija" počelo se špekulisati da ćeDidije Dešam dobiti otkaz na klupi Francuske.

Mnogobrojni francuski mediji objavili su da je Zinedin Zidan prvi kandidat da bude novi selektor reprezentacije Francuske, te da će gotovo sigurno on voditi Trikolore na Mundijalu u Kataru.

Međutim, sada je jasno da se to neće desiti jer će Dešam ostati na klupi francuske reprezentacije.

Predsednik Fudbalskog saveza Francuske, Noel Le Graet, dao je danas intervju za Figaro u kojem je otkrio da Dešam neće napustiti klupu ove reprezentacije i da ostaje i dalje selektor.

- Dešam će biti selektor Francuske na Mundijalu u Kataru. Sve smo rešili za tri minuta. Ima ogromnu volju i želju da ostane selektor, a i ja sam to želio. Nije bilo nikakve rasprave i odmah smo dogovorili da on ostaje - rekao je Le Graet.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.