SKANDAL U BUKUREŠTU: Nakon poraza došlo do žestoke svađe između porodica uobraženih francuskih fudbalera
Foto: Profimedia

trajalo nekoliko minuta

SKANDAL U BUKUREŠTU: Nakon poraza došlo do žestoke svađe između porodica uobraženih francuskih fudbalera

Aktuelni svetski prvaci ispali su od Švajcarske u osmini finala

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Francuske rano je završila učešće na Evropskom prvenstvu i to već u osmini finala pošto ih je Švajcarska eliminisala posle boljeg izvođenja penala.

Posle eliminacije u javnost je procurela informacija o skandalu koji se dogodio u Bukureštu, a u kome su u glavnoj ulozi roditelji fudbalera.

Francuski mediji prenose da je nakon meča došlo do žestoke svađe između porodica uobraženih fudbalskih zvezda, a da je u tome prednjačila majka Adriena Rabioa. Veronik je dobro poznata pošto je ujedno i njegova agentkinja i brine o karijeri. Prvo je napala porodicu Pola Pogbe, zbog izgubljene lopte pre gola Marija Gavranovića za 3:3, a onda se obrušila i na familiju Kilijana Mbapea.

Fudbalska reprezentacija Francuske
foto: Profimedia

Ona je prvo napala porodicu Pola Pogbe, zbog izgubljene lopte pre gola Marija Gavranovića za 3:3, a onda se obrušila i na familiju Kilijana Mbapea.

Upravo je Mbape promašio odlučujući penal, pa se iznervirana Veronik obratila roditeljima zvezde Pari Sen Žermena i od njih tražila da njihov sin bude manje arogantan, da promeni ponašanje, pošto smatra da se nije poneo kako dolikuje najboljem igraču Francuske.

Takođe, mediji u Francuskoj pišu da se sprema smena na klupi, te da će Zinedin Zidan naslediti Dešana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.