FUDBALER PARTIZANA USPEŠNO OPERISAN U LIONU: "Spreman sam mentalno i to je najvažnije. Ne odustajem od fudbala"!
Foto: Starsport©

TAKO I TREBA

FUDBALER PARTIZANA USPEŠNO OPERISAN U LIONU: "Spreman sam mentalno i to je najvažnije. Ne odustajem od fudbala"!

Ovo me samo jača

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Nikola Lakčević uspešno je danas operisan u Lionu, nakon što je na jednoj od trening utakmica doživeo povredu kolena, saopštili su crno-beli.

Lakčević je pre skoro godinu i po doživeo povredu prednjih ukrštenih ligamenata, posle čega se uspešno oporavio i vratio na teren nakon šest meseci.

Međutim, grub start na jednoj od trening utakmica Lakčevića je koštao nove povrede meniskusa, što ga je ponovo odvojilo od terena.

Kako navode crno-beli, posle terapija i rada u sklopu medicinskog sektora Partizana, prateći i popuštanje mera sa pandemijom kovida-19, Lakčević je danas uspešno operisan u Lionu.

Nikola Lakčević
foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Lakčević je naveo da je posle prve operacije i povratka na teren ušao u "fantastičnu formu" i da "nikad nije bio spremniji".

- Prva trening utakmica je prošla odlično, dok sam na drugoj dobio udarac u koleno. Mislio sam da nije ništa strašno, da je samo meniskus. Želeo sam da igram više od svega, ali je taj udarac bio toliko jak da je, izgleda, povuklo i ligamente na operisanom kolenu i, uz sve, ispalo mi je i koleno - rekao je on.

- Ne krijem da je to za mene bio jak udarac, ali kad sam jednom sve ovo preživeo, preživeću ponovo. Spreman sam mentalno i to je najvažnije. Ne odustajem od fudbala, ovo me samo jača - istakao je Lakčević.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.