I TO SE DEŠAVA: Od prodaje bivšeg fudbalera Zvezde zaradiće Partizan!
Foto: Starsport©

čudno

I TO SE DEŠAVA: Od prodaje bivšeg fudbalera Zvezde zaradiće Partizan!

I to na ime trening kompenzacije s obzirom na to da je fudbale prošao mlađe kategorije crno-belih

Objavljeno:

Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić će, po svemu sudeći ovog leta napustiti Olimpik iz Marselja u koji je na leto 2018. stigao iz Crvene zvezde za 12 miliona evra!

Nedavno se pisalo da je Benfika zainteresovana za usluge krilnog veziste za kog nemački "Kiker" piše da ima veliku želju da se za stalno preseli u Berlin i nosi dres Herte za koju je nastupao ovog proleća kao pozajmljen igrač.

"Kiker", naime, ide dalje i u svom tekstu piše da Radonjić praktično očajnički želi da igra za Hertu, kao i da su dva kluba već sela za pregovarački sto. A cifra koju Marselj želi nije manja od osam miliona evra...

Nemanja Radonjić
foto: EPA/Guillaume Horcajuelo

S druge strane, italijanski mediji javljaju da je Radonjić interesantan i Đenovi koja je želela da ga dovede još 2018. pre nego što je otišao za Francusku. Dodaju da je i Đenova napravila prvi korak i kontaktirala igrača, te da se precizniji detalji očekuju u narednim danima.

U slučaju da Marselj proda Radonjića ovog leta, Zvezda neće imati nikakve procente od pomenute trgovine. Međutim, hoće Partizan, i to oko 20.000 evra na ime trening kompenzacije s obzirom na to da je fudbale prošao mlađe kategorije crno-belih.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.