ISKRENI DANILO PANTIĆ IMAO SNAŽNU PORUKU MLADIM FUDBALERIMA:"Momci, radite sve suprotno od mene u karijeri"!
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

POŠTENO

ISKRENI DANILO PANTIĆ IMAO SNAŽNU PORUKU MLADIM FUDBALERIMA:"Momci, radite sve suprotno od mene u karijeri"!

Ne znam da li sam dosadio i sebi i drugima, ali presrećan sam što ću konačno postati zvanično igrač Partizana

Objavljeno:

U poslednjih desetak dana, Pantić je imao pravo da trenira i igra prijateljske utakmice sa crno-belima, a na poslednjoj protiv ekipe Kopra je postigao fantastičan gol i time postavio temelj za buduću sezonu.

Naviknut na pritisak koji nosi Partizan, Danilo Pantić je za klupski sajt govorio o trećem mandatu u Humskoj, očekivanjima, šefu Stanojeviću i svom privatnom životu.

- Ne znam da li sam dosadio i sebi i drugima, ali presrećan sam što ću konačno postati zvanično igrač Partizana. Nadam se da će ovog puta biti najbolji od sva tri pokušaja i da ću pomoći vrlo talentovanoj ekipi da ostvarimo što bolje rezultate - rekao je Pantić.

Trener Aleksandar Stanojević je izjavio da smatra da bi mogao da izvede Pantića na pravi put u ovom mandatu u Humskoj.

- Treninzi su visokog intenziteta. Svi smo veoma umorni jer se radi naporno, ali to je jedini put. Svi dajemo maksimum. Drago mi je zbog te izjave, nadam se da će šef biti u pravu -

Prošle sezone je u dresu Čukaričkog igrao protiv Partizana.

- Bilo mi je veoma čudno, jer sam do skoro nosio taj dres, a potom sam izlazio protiv Partizana. Hvala Bogu, otvorila se mogućnost da se ponovo vratim i srećan sam zbog tog - rekao je Pantić i dodao:

- Često kažem da ne umem da živim bez pritiska. Navikao sam na pritisak javnosti i svime oko Partizana. Taj pritisak me tera da budem još bolji i da dokažem da li vredim ili ne vredim. Nadam se da ću ovog puta pokazati da vredim -

Otkrio je i šta u šali govori mladim nadama Partizana, Marku Milovanoviću i Nemanji Joviću.

- Momci, radite sve suprotno od mene u karijeri - nasmejao se Dača Pantić i potom pojasnio:

- Napravio sam grešku jer sam otišao nezreo, i životno, fudbalski, fizički i psihički, na svaki mogući način. Partizan je zato idealna sredina gde možeš da očvrsneš. Imaš pritisak od svih u klubu, starijih igrača, trenera, navijača, ali moraš da se izboriš - podvukao je Pantić.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.