KO O ČEMU BABA O UŠTIPCIMA: Predsednik Juventusa ne odustaje od TOTALNO PROPALE ODMAZDE - SUPERLIGE EVROPE!
Foto: Printscreen/Twitter

Još nije do njega doprlo

KO O ČEMU BABA O UŠTIPCIMA: Predsednik Juventusa ne odustaje od TOTALNO PROPALE ODMAZDE - SUPERLIGE EVROPE!

Posle sukoba sa evropskom kućom fudbala, Anjeli je podneo ostavke na sve funkcije u UEFA-i

Objavljeno:

Predsednik fudbalskog kluba Juventus Andrea Anjeli rekao je da želi da se nastavi dijalog sa Evropskom fudbalskom unijom (UEFA) u vezi sa projektom Superlige.

Juventus se uz Real Madrid i Barselonu, zalaže za osnivanje Superlige. Dogovor o pokretanju Superlige su u aprilu postigli Real Madrid, Barselona, Atletiko Madrid, Arsenal, Čelsi, Totenhem, Liverpul, Mančester siti, Mančester junajted, Juventus, Milan i Inter.

Posle žestokih kritika navijača i medija i većine sportskih fudbalskih organizacija, devet klubova je napustilo projekat, a ostali su Juventus, Real i Barselona.

- Ponavljam, mi imamo želju za dijalogom radi rešavanja problema evropskog fudbala i ne plašimo se pretnji koje smo dobili poslednjih meseci. Uvereni smo da će pravne radnje koje smo pokrenuli doneti zadovoljavajuće rezultate, ali stvarni uspeh biće kada se dijalog nastavi u interesu svih - naveo je Anjeli.

Uefa je početkom juna objavila da do daljeg suspenduje disciplinske postupke protiv tri pobunjena kluba. Preostalih devet klubova koji su odustali od Superlige, postigli su dogovor sa Uefom.

Posle sukoba sa evropskom kućom fudbala, Anjeli je podneo ostavke na sve funkcije u UEFA-i, a danas je rekao da je u veoma dobrim odnosima sa predsednikom Aleksandrom Čeferinom.

- Od mojih ostavki, ponašao sam se na najkorektniji način. Vreme će rešiti nesporazume - naveo je Anjeli.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.