RADONJIĆ BLIZU PRELASKA U REDOVE EVROPSKOG VELIKANA: Klub za koji je dosta igrača iz Srbije već nastupalo!
Foto: Profimedia

bilo bi lepo

RADONJIĆ BLIZU PRELASKA U REDOVE EVROPSKOG VELIKANA: Klub za koji je dosta igrača iz Srbije već nastupalo!

Olimpik iz Marselja se neće zadovoljiti obeštećenjem manjim od 10.000.000 evra

Objavljeno:

Nemanja Radonjić je prošle sezone proveo kao pozajmljen igrač u Herti, a sve deluje da se neće vraćati u Marselj.

Marselj je u finansijskoj krizi i želi da prodaje, Herta bi da ga zadrži, ali ne za 12.000.000 evra koliko je predviđeno ugovorom o pozajmici. I sada novi veliki igrač u trci za potpis Nemanje Radonjića. Rekord piše da je srpski reprezentativac na oku Benfike.

Lisabonski Orlovi su ovog leta već prodali Pedrinja u Šahtjor za 18.500.000 evra, a lokalni mediji navode i da bi Franko Servi uskoro trebalo da potpiše za Seltu. Dobiće Benfika 4.500.000 evra fiksno, još 1.500.000 bi moglo da legne na osnovu bonusa.

Nemanja Radonjić
foto: Starsport©

U međuvremenu je iz Monaka stigao Žil Dijas za 1.500.000 evra, ali Benfika želi da se osigura i drugim desnim krilom. Otud Radonjić, nije bio standardan u Berinu, ali znaju u Lisabonu da on može da reši utakmicu jednim potezom.

Ostaje da se vidi da li će sve tri strane uspeti da se dogovore. Olimpik iz Marselja se neće zadovoljiti obeštećenjem manjim od 10.000.000 evra. U postpandemijskoj eri nije to mala svota. Herta je i dalje tu. Možda će posle ove informacije pojačati pritisak na Francuze. Ili će Benfika biti brža? Duga je istorija srpskih fudbalera koji su igrali na Lužu. Samo u skorije vreme, tamo su bili Nemanja Matić, Ljubomir Fejsa, Lazar Marković, Filip Đuričić...

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.