TO SE ČEKALO! Da li Krstičić dolazi u Zvezdu? Terzić otkrio KAKO STOJE STVARI
Foto: Starsport©

tako je kako je

TO SE ČEKALO! Da li Krstičić dolazi u Zvezdu? Terzić otkrio KAKO STOJE STVARI

"Nećemo imati nikakvo učešće u tom poslu dok Krstičić ne reši svoj problem sa AEK-om", kaže čelnik crveno-belih

Objavljeno:

Generalni direktor Crvene zvezde dao je izjave za grčku Gazetu povodom interesovanja za prvotimca AEK-a i nekadašnjeg vezistu srpskog šampiona, Nenada Krstičića.

Nekadašnji reprezentativac Srbije želi da napusti Atinu i vrati se u Beograd iz porodičnih razloga, što je potvrdio i novi šef struke Vladan Milojević, pa iskusnog veziste nije bilo ni na prvom treningu ekipe pred početak priprema za narednu sezonu.

Kako se može čuti, Krstičić je ljut na klupske čelnike zbog činjenice da je proteklih šest meseci bio bez porodice u Atini, jer im nije bio omogućen boravak u glavnom gradu Grčke.

"Zanima nas Krstičić, ali samo ako iz porodičnih razloga napusti AEK. Mi sa svoje strne ne možemo da platimo transfer. Niko u Evropi neće plaćati obeštećenje za 31-godišnjeg igrača. Poštujemo AEK i gostpodina Melisanidisa (vlasnik kluba, prim.aut) i želimo da imamo dobre odnose sa njima. Nećemo imati nikakvo učešće u tom poslu dok Krstičić ne reši svoj problem sa AEK-om. To je nešto o čemu trenutno ne razmišljamo, jer imamo sjajan tim i puno igrača. Ponavljam da ne želimo da pokvarimo odnos koji imamo sa AEK-om", rekao je Terzić za Gazetu.

Krstičić je u AEK otišao u januaru 2019. godine za obeštećenje od 500.000 evra i stavio paraf na tri i po godine ugovora. Do isteka je ostalo još godinu dana, ali deluje da će vezanost igrača za porodicu biti ključna u tome da dođe do prevremenog raskida saradnje.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.