BRAZILCI PLESALI SAMBU: Venecuela RAZMONTIRANA! (VIDEO)
Foto: EPA/Sebastiao Moreira

kopa amerika

BRAZILCI PLESALI SAMBU: Venecuela RAZMONTIRANA! (VIDEO)

Finale Kupa Amerike odigraće se 10. jula na Marakani u Rio de Žaneiru. Taj stadion je bio domaćin i finala pre dve godine kada je Brazil pobedio Peru sa 3:1 i osvojio devetu titulu

Objavljeno:

Fudbaleri Brazila pobedili su prošle noći u Braziliji selekciju Venecuele sa 3:0, na otvaranju Kupa Amerike.

Golove za pobednički tim postigli su Markinjos u 23, Nejmar sa penala u 64. i Gabrijel Barbosa u 89. minutu, manje od jednog dana nakon što je nekoliko fudbalera Venecuele bilo pozitivno na korona virus.

Južnoamerička fudbalska konfederacija (CONMEBOL) je izabrala Brazil za domaćina turnira pre manje od dve nedelje, uprkos alarmantnim ciframa vezanim za kovid-19 u toj zemlji, a nakon što su Argentina i Kolumbija izgubile domaćinstvo.

Uprkos protivljenju organizovanja turnira u svojoj zemlji, kapiten Brazila Kasemiro je rekao da branilac titule namerava da zadrži trofej.

"Venecuela je imala nameru da se brani, želela je nerešen rezultat, ali bili smo koncentrisani i agresivni u poslednjoj trećini terena", rekao je Kasemiro.

Brazil i Venecuela su u Grupi B sa Kolumbijom, Ekvadorom i Peruom. Četiri najbolje ekipe iz dve grupe proći će u nokaut fazu.

Finale Kupa Amerike odigraće se 10. jula na Marakani u Rio de Žaneiru. Taj stadion je bio domaćin i finala pre dve godine kada je Brazil pobedio Peru sa 3:1 i osvojio devetu titulu.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.