VELIKA TUGA U TABORU AZURA: Dan pred početak EURO-a saznali strašne vesti - SRCEPARAJUĆE SCENE!
Foto: printscreen/twitter/TuttoMercatoWeb

Euro 2020

VELIKA TUGA U TABORU AZURA: Dan pred početak EURO-a saznali strašne vesti - SRCEPARAJUĆE SCENE!

Italija do sada ima samo jednu titulu prvaka Evrope osvojenu još davne 1968. godine

Objavljeno:

Italija je jedan od glavnih favorita za osvajanje titule prvaka Evrope, iza Francuske i Belgije.

Otkako je reprezentaciju preuzeo Roberto Manćini Azuri su se preporodili i zaista izgledaju odlično. Deluju kao ekipa koja ima glavu i rep te zna šta hoće. To dokazuje i niz bez poraza na posljednjih 26 utakmica.

Dan uoči početka Evropskog prvenstva stigla je vest koja je uzdrmala italijanski tabor i naterala Manćinija da povuče novi potez.

Naime, na jučerašnjem treningu povredio se Lorenco Pelegrini i propustiće Evropsko prvenstvo. Do povrede je došlo u poslednjim minutama treninga u kampu.

Reprezentativci Italije su danas stigli u hotel u Rimu gde ih je dočekao predsednik FIGC Gabrijel Gravina. On je sve igrače pozdravio, dok se zagrlio s vidno potrešenim Pelegrinijem.

Nakon saznanja o povredi FIGC je odmah uputio zahtev UEFA-i da umesto Pelegrinija na spisak ubaci nekog drugog igrača.

Bez obzira na povredu Pelegrini će ostati sa ekipom, a u slučaju da UEFA da zamenu ekipi će se priključiti veznjak Fiorentine, Đitano Kastrovili.

Italija do sada ima samo jednu titulu prvaka Evrope osvojenu još davne 1968. godine. Od tada su nekoliko puta bili u završnici, izdvajaju se porazi u finalima od Francuske 2000. i Španije 2012. godine.

Italijani otvaraju Evropsko prvenstvo na Olimpiku u Rimu protiv Turske, sa njima u grupi se nalaze još Švajcarska i Vels pa je za očekivati da će Azuri proći dalje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.