"MA, NIJE OD NESPAVANJA": STRAHINJI PAVLOVIĆU OKO BILO MALTENE ZATVORENO! Pokupio je INFEKCIJU
Foto: EPA/Andrej Cukić

OTKRIO

"MA, NIJE OD NESPAVANJA": STRAHINJI PAVLOVIĆU OKO BILO MALTENE ZATVORENO! Pokupio je INFEKCIJU

„Ma nije od nespavanja"

Objavljeno:

Kada je počinjao da se bavi fudbalom, Strahinja Pavlović nije mogao ni da zamisli da će prvenac u dresu nacionalnog tima postići u duelu sa reprezentacijom Jamajke.

„Tako se namestilo. Nadao sam se da ću ga dati u ove tri utakmice na startu kvalifikacija, ali se dogodio na meču prijateljskog karaktera. To ne menja na stvari, ovo mi je osma utakmica u reprezentaciji i prvi gol. Rezultat nije najbolji, ali poznato je da smo imali dosta problema uoči puta u Japan. Sezona je upravo završena, mnogo je povređenih igrača, ovde ima i umornih, ali došli smo da odradimo što je bolje moguće i mislim da smo za sada uspeli“.

Dan uoči meča sa Jamajkom, Pavlović je u poslednjem minutu treninga dao vrlo interesantan gol, lopta mu se posle bodičeka odbila o nogu i završila u maloj mreži. Danas nije bilo slučajnosti, lepo je ispratio akciju svog tima i iz drugog pokušaja savladao golmana protivničke reprezentacije.

„Dao sam dva gola na tom treningu i to je bila lepa uvertira za utakmicu. Baš sam rekao Đoletu, daću ga sigurno protiv Jamajke. Ukazao se prostor, prvo sam šutnuo levom, ali slabo… lopta mi se uz dosta sreće, video sam prazan ugao, gađao slabijom nogom i pogodio“.

Ni skoro zatvoreno desno oko nije mu smetalo da lepo nanišani i zatrese mrežu.

„Ma nije od nespavanja… bio sam na moru 6-7 dana pre okupljanja reprezentacije, ugrabio sam priliku jer se posle Japana odmah vraćam u Monako… izgleda da sam na moru pokupio neku infekciju, a juče na treningu, kao za inat, lopta me pogodi na isto mesto i oko još više otekne. Eto, peh. Ali se nadam da će proći do utakmice sa Japanom“.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.