TOMLJANOVIĆKA UPECALA SLAVNOG POZNATOG TENISERA: Nije odolela potencijalnom rivalu NOVAKA ĐOKOVIĆA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

u vezi su

TOMLJANOVIĆKA UPECALA SLAVNOG POZNATOG TENISERA: Nije odolela potencijalnom rivalu NOVAKA ĐOKOVIĆA! (FOTO)

Ajla je nedavno igrala VTA turniru u Beogradu, ali je ispala u drugom kolu, dok se njen dečko iz naše prestonice vratio sa šampionskim peharom Serbia opena

Objavljeno: 12:28h

Italijanski teniser Masimo Beretini izborio je plasman u četvrtfinale Rolan Garosa bez borbe, pošto se mu je Rodžer Federer predao meč i povukao se sa turnira.

Beretini će tako sačekati ishod meča u kojem se sastaju najbolji teniser planete Novak Đoković i Mateov mladi zemljak Lorenco Museti i svi se nadamo susresti sa Nocvakom u borbi za polufinale.

Italijan je ove sezone u fantastičnoj formi. Osvojio je turnir u Beogradu, a takođe bio je finalista Mastersa u Madridu.

Da sve bude bollje po njega sjajno mu ide i na privatnom planu, jer je trenutno u vezi sa Australijskom teniserkom, Ajlom Tomljanović

Atraktivnoj Ajli ovo nije prva veza sa teniserom, pošto je je ranije bila u vezi sa kontroverznim Australijancem Nikom Kirjosom.

Ipak, nakon nekoliko godina oni su prekinuli, a ona je svoju sreću našla pored Italijana.

Ajla je hrvatskog porekla, ali ipak odlučila je da prihvati državljanstvo Australije zbog boljih uslova za napredak u karijeri.

Njen otac je bio profesionalni rukometaš koji je sa reprezentacijom Hrvatske osvojio srebro na Svetskom prvenstvu 1995. godine

Ajla je nedavno igrala VTA turniru u Beogradu, ali je ispala u drugom kolu, dok se njen dečko iz naše prestonice vratio sa šampionskim peharom Serbia opena. Ajla Tomljanović je trenutno zauzima 78 mesto na WTA listi.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.