UDARIO VUJAČIĆ NA NATHA: Vratiću mu kad DOĐEMO U PARTIZAN!
Foto: Starsport©

PECKANJE

UDARIO VUJAČIĆ NA NATHA: Vratiću mu kad DOĐEMO U PARTIZAN!

– Nakon ove utakmice idem na mali odmor sa suprugom i decom, da uživam. Posle toga moramo se vratiti jači i spremni za novu sezonu

Objavljeno: 13:44h

Reprezentacije Izraela i Crne Gore odigrale su 5. juna kontrolni meč u kome je Izrael slavio rezultatom 3:1. Saigrači u Partizanu, Igor Vujačić i Bibars Natho, ovoga puta našli su se na suprotnim stranama.

– Šćeka se povredio, pa nije došao, ali je bilo lepo videti Vujketa, iako je bilo je čudno igrati protiv njega. Jednom me je i šutnuo, neću mu to zaboraviti, vratiću mu kad se vratimo u Partizan. Drago mi je što smo pobedili, jer da nismo, ,,ubio” bi me kad se vratimo – smeje se Natho.

– Nemam favorita na Evropskom prvenstvu. Nadam se da ćemo gledati dobar fudbal i uživati u mnogim golovima – ističe Natho.

Na Instagram nalogu FK Partizan, navijači su prethodnih dana imali prilike da glasaju za igrača koga smatraju najboljim u sezoni 2020/2021. Ubedljivo najveći broj glasova imali su Igor Vujačić i Natho.

– Presrećan sam, jako je lep osećaj znati da su te navijači odabrali i glasali za tebe. Želim da se zahvalim svima. Stvarno je lep osećaj.

– Nakon ove utakmice idem na mali odmor sa suprugom i decom, da uživam. Posle toga moramo se vratiti jači i spremni za novu sezonu. Ove sezone moramo uzeti titulu i boriti se za svaku utakmicu, svaki trofej. Verujem da stručni štab radi sa timom na najboljem nivou, a obaveza nas igrača je da svaku utakmicu pobedimo – poručuje Natho.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.