U Zagrebu - Muuuk! Mihini slobodnjaci, šokirani Tuđman u loži i Sneg je opet Snežana... (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Iggy Speed

Idemo na EURO

U Zagrebu - Muuuk! Mihini slobodnjaci, šokirani Tuđman u loži i Sneg je opet Snežana... (VIDEO)

Najbolja utakmica jedne generacije koja je mogla mnogo, mnogo više
Objavljeno:

Zadatak je postao još teži kada je naša odbrana kapitulirala već u 47. minutu i došlo do izjednačenja. Hrvati su navaljivali svim silama, ali je bedem ispred Ivice Kralja uspeo da ostane neprobijen po treći put na meču.

Kraj utakmice je dočekan u potpuno suprotnim raspoloženjima nego što su ona bila na početku. Tribine "Maksimira" u šoku i neverici, a samko grupica od tridesetak ljudi se raduje.

Sve to je začinio kiks Republike Irske u Makedoniji, koji je umesto u baraž, odveo jugoslovensku reprezentaciju direktno na Evropsko prvenstvo u Belgiju i Holandiju.

Avion poleće za Beograd nešto iza ponoći, a u njemu iz grla Predraga Mijatovića i Gorana Đorovića odjekuje "Sneg je opet Snežana"...

Hrvatska: Ladić, Jarni, R. Kovač (od 62. Bišćan), Rukavina, Tudor (od 82. Rapaić), Jurić, Soldo, Stanić, Asanović, Bokšić (od 74. Šimić), Šuker.

Jugoslavija: Kralj, Mirković, Mihajlović, Đukić, Đorović, Jokanović, Nađ (od 58. Drulović), Stojković (od 52. Bolić), Stanković, Mijatović (od 73. Savićević), Milošević.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.