DEJO MISLIO DA ĆE GA DELIJE PREBITI: Savićević podelio zanimljivu anegdotu sa proslave Barija!
Foto: News1/damir dervišagić

nije mu bilo svejedno

DEJO MISLIO DA ĆE GA DELIJE PREBITI: Savićević podelio zanimljivu anegdotu sa proslave Barija!

Dejo je tada jedini imao razlčoga da se oseća nelagodno jer je bio u lošim odnosima sa delom navijača Crvene zvezde

Objavljeno:

Dejan Savićević je ostavio veliki trag u Crvenoj zvezdi, a vrhunac je svakako bio trijumf u Kupu šampiona 1991. godine. Dvadeset pet godina kasnije organizovana je proslava najvećeg događaja u istoriji domaćeg klupskog fudbala, a akteri istog su toplo pozdravljeni na stadionu, pre nego što su otišli na zajedničku večeru.

Dejo je tada jedini imao razlčoga da se oseća nelagodno jer je bio u lošim odnosima sa delom navijača Crvene zvezde zbog utakmice reprezentacija Crne Gore i tzv. Kosova. U intervjuu za Telegraf, "Genije" je ispričao jednu zanimljivu anegdotu sa te večere.

Delije, Vladimir Šavija
foto: Starsport©

- Ovo je bila Liga šampiona protiv Napolija. Dobili smo veliki aplauz što je i normalno, sećam se posle jedne proslave su došli navijači da nas pozdrave, imali smo večeru na Grafičaru. Kad su došli i krenuli ka nama, to su sve momci od dva metra i više. Ja rekoh ovima "Ponašajte se normalno, nemoj da nas prebiju, vidi kakvi su".

Ipak, sve je prošlo bez ikakvih sukoba.

- Ali stvarno su bili kulturni prema nama, bili su džentlmeni, zahvalili su nam se na svemu što smo uradili za Crvenu zvezdu. Marko Vučković je bio, njega sam upoznao i ranije, on je bio sa još trojicom - četvoricom, došli su da nas pozdrave jer smo mi bili za posebnim stolom, ali stvarno moram da kažem da su bili pravi navijači - rekao je Savićević.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.