DEJO GENIJE OTKRIO SA KIM MU JE DRAŽI OSVOJENI "UŠATI": Uvek je lepše kada prvi put spavate sa devojkom!
Foto: News1/damir dervišagić

iskren do koske

DEJO GENIJE OTKRIO SA KIM MU JE DRAŽI OSVOJENI "UŠATI": Uvek je lepše kada prvi put spavate sa devojkom!

Pričao je Savićević i o današnjem fudbalu, odnosno ko će osvojiti Ligu šampiona

Objavljeno:

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dejan Savićević dao je jedan intervju za slovenačke medije u kom je govorio o svojoj bogatoj karijeri.

Tom prilikom Savićević se podsetio kako je na stolu imao unosniju ponudu Hajduka,. ali je na kraju ipak izabrao da iz Podgorice dođe na Marakanu.

- Zvezda mi se najviše dopala. Hajduk je ponudio najbolje uslove. Mnogo bolje nego što je to uradila Zvezda, možda nekih 30-40 odsto više. Bilo je to puno novca, ali je Zvezda bila najkonkretnija. Naravno da nisam pogrešio, izabrao sam najveći klub na ovim prostorima. Pisali smo istoriju, osvojili LŠ i verovatno će proći mnogo godina da se takav uspeh ponovi - rekao je Savićević.

Na pitanje da li mu je draži pehar sa Zvezdom 1991. ili onaj sa Milanom tri godine kasnije, Savićević nije imao dilemu:

- Sve je bolje kada vam se nešto prvi put dogodi u životu. Kada prvi put debitujete, prvi put nađete devojku, zatim prvi put spavate sa devojkom. Sve u mom životu je bolje kada je bilo prvi put. Mi smo tada bili prvi klub iz Jugoslavije koji je to učinio.

Pričao je Savićević i o današnjem fudbalu, odnosno ko će osvojiti Ligu šampiona.

- Za mene je Bajern prvi favorit, pogotovo posle svega što se desilo. Barselona je u velikom padu, mislim da im je dovođenje Grizmana greška decenije. Nije im bio potreban takav profil igrača. Zatim su doveli i Holanđane, te su ispustili Suareza.

- I Real je pogrešio što je pustio Ronalda. Mislim da su trebali da nađu zajednički jezik. Sami vidte da je Ronaldo i dalje Ronaldo. Mesi je u fizičkom padu zbog godina, Nejmar je često povređen, Embape će sigurno biti najbolji za nekoliko godina. Možda je i PSŽ favorit ako se Nejmar oporavi - poručuje Genije.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.