MANČESTER POSLAO "NEPRISTOJNU PONUDU" TOTENHEMU: Ako bi se ova razmena dogodila, ne zna se ko bi bio jači!
Foto: Profimedia

potresi na ostvu

MANČESTER POSLAO "NEPRISTOJNU PONUDU" TOTENHEMU: Ako bi se ova razmena dogodila, ne zna se ko bi bio jači!

Kejn je u redovima "Pevaca" odigrao 336 utakmica i postigao je 221 gol

Objavljeno:

Hari Kejn najavio je mogućnost odlaska iz Totenhema u letnjem prelaznom roku.

Sjajni napadač nezadovoljan je činjenicom da "Pevci" ne osvajaju trofeje, a on do kraja karijere želi podići i neki pehar.

Zbog toga je Kejn odlučio razgovarati sa prvim čovekom kluba Danijelom Levijem kome će saopštiti da odlazi iz Totenhema.

- Razgovaraćemo, to je sigurno. Nadam se da nakon 16 godina imamo dobar odnos i da možemo iskreno o svemu razgovarati - rekao je Kejn i nastavio:

- Ne znam šta će se desiti. On možda odluči da me proda. Možda razmišlja: Ako mogu dobiti 100 miliona funti, zašto da ne? Možda toliko neću vrediti u naredne dve ili tri godine.

Želja mu je igranje Lige šampiona i velikih utakmica.

- Želim igrati Ligu šampiona. Želim biti deo velikih utakmica. Nikad nisam rekao da ću zauvek ostati u klubu, ali nisam rekao ni da ću otići. Isto tako, ne želim da se na kraju karijere zbog nečeg kajem.

Na kraju je dodao:

- Smatram da mogu igrati još sedam ili osam godina. Uveren sam da mogu biti još bolji i da mogu poboljšati brojke koje trenutno imam.

Engleski mediji tvrde da je Mančester siti pripremio zaista spektakularnu ponudu Totenhemu za Kejna. Spremni su za njega dati Rahima Sterlinga i Gabrijela Žezusa.

Oni nisu briljirali protekle sezone u dresu Sitija. Pep Gvardiola navodno ima nameru da ih se reši i klub će ih ponuditi Pevcima u zamenu za Kejna.

Ako bi se ovaj transter zaista i desio to bi bila zaista velika razmena, a Gvardiola bi u Kejnu dobio napadača kog već dugo čeka.

Kejn je u redovima "Pevaca" odigrao 336 utakmica i postigao je 221 gol.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.