SAMBA I ŽOGA BONITO U NOVOM SADU: Brutalna reprezentacija Brazila se sprema u SRBIJI ZA TOKIO!
Foto: AP

kakve zvezde na jednom mestu

SAMBA I ŽOGA BONITO U NOVOM SADU: Brutalna reprezentacija Brazila se sprema u SRBIJI ZA TOKIO!

neko zaustavi na putu do trona.

"Karioke" u julu čeka završna faza priprema u Bangkoku, a olimpijski turnir u fudbalu počinje 22. jula, kada Brazil igra protiv Nemačke

Objavljeno:

Fudbaleri Brazila danas stižu u Srbiju, gde će se pripremati za Olimpijske igre u Tokiju! Novi Sad je baza južnoameričke selekcije, a reč je o selekciji uzrasta do 23 godine plus tri bonus starija igrača.

A tim Brazila - impresivan. Tu su neke od zvezda svetskog fudbala, poput: Rodriga (Real), Luisa Felipea (Lacio), Gabrijela (Arsenal), Ibanjeza (Roma), Bruna (Porto), Malkoma (Zenit), Entonija (Ajaks), Renijea (Dortmund)...

Brazilci su za svoju bazu odabrali Novi Sad, treniraće na stadionu "Karađorđe" i u SC "Vujadin Boškov". A čekaju ih i dva prijateljska meča koja će igrati u Staroj Pazovi. Prvo će na megdan mladoj reprezentaciji Srbije (5. jun), a potom i seniorima Zelenortskih Ostrva (8. jun). Svi mečevi su u Staroj Pazovi.

Južnoamerikanci će u Tokiju braniti krunu koju su osvojili na domaćem terenu u Riju pre pet godina. Kakav tim šalju u Japan, čini se, biće pravo čudo ako ih neko zaustavi na putu do trona.

"Karioke" u julu čeka završna faza priprema u Bangkoku, a olimpijski turnir u fudbalu počinje 22. jula, kada Brazil igra protiv Nemačke.

Napominjemo da ovaj, ionako moćan tim Brazila može da bude pojačan sa tri igrača starija od 23 godine.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.