STOJKOVIĆ PRATIO SVAKI DETALJ: Fudbalska reprezentacija odradila prvi trening (FOTO)
Foto: fss.rs

samo radno

STOJKOVIĆ PRATIO SVAKI DETALJ: Fudbalska reprezentacija odradila prvi trening (FOTO)

Srbija će u junu odigrati dve utakmice u Japanu

Objavljeno:

Fudbaleri A reprezentacije Srbije odradili su u ponedeljak u Staroj Pazovi prvi trening i tako zvanično počeli pripreme za dve prijateljske utakmice koje ih očekuju u Japanu.

Igrači su radili pod budnim okom selektora Stojkovića i njegovih saradnika. Trening u Staroj Pazovi pratili su i direktor A tima Stevan Stojanović i direktor mlađih kategorija Nikola Lazetić.

Fudbalska reprezentacija Srbije
foto: fss.rs

Zanimljivo ja da su u isto vreme kadi i A reprezentativci, na susednom terenu radili i mladi reprezentativci Srbije, koje očekuju tri atraktivna duela u junskom terminu. Puleni Zvonka Živkovića najpre će se sastati sa starijim kolegama iz A tima, zatim igraju protiv vršnjaka iz Rusije, a prava poslastica dolazi na kraju u vidu prijateljske utakmice protiv olimpijskog tima Brazila.

Srbija će u junu odigrati dve utakmice u Japanu. Prvi duel A reprezentacije na programu je 7. juna od devet sati po srednjeevropskom vremenu, kada će se Srbija i Jamajka sastati u Hjogu, a na "Kirin kupu" će potom naša nacionalna selekcija igrati protiv Japana 12. juna, od 12.25.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.