TERZIĆ PONOSAN NA UČINJENO: Hoćemo još uspeha u Evropi - ŽELIMO DA OFORMIMO IGRAČKI KADAR DO 28. JUNA!
Foto: Starsport©

pun sebe

TERZIĆ PONOSAN NA UČINJENO: Hoćemo još uspeha u Evropi - ŽELIMO DA OFORMIMO IGRAČKI KADAR DO 28. JUNA!

Potukli smo mnoge rekorde, svetski rekord po broju osvojenih bodova, dali smo najviše golova u svim prvenstvima naše zemlje

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde završili su veoma uspešnu sezonu. U Srbiji su osvojili duplu krunu, a stigli su i do nokaut faze Lige Evrope. Zbog toga se generalni direktor kluba Zvezdan Terzić obratio medijima.

- Čestitam zvezdašima 30 godina Barija. Želim da čestitam jubilej, a da nama bude motiv za budućnost. Danas smo dobili Majsku nagradu za najbolji sportski kolektiv. Vratili smo se na mapu evropskog fudbala. Vrednost kluba je porasla. Bili smo 210. na rang listi UEFA, a mi smo danas među 50. Mi smo zvanično 42. fudbalska kompanija Evrope i tu ne želimo da stanemo. Želimo da budemo veći o bolji - rekao je Terzić i dodao:

– Jedino merilo za to su rezultati, a oni su veliki. Potukli smo mnoge rekorde, svetski rekord po broju osvojenih bodova, dali smo najviše golova u svim prvenstvima naše zemlje. Ponosni smo na sedam godina kojih radimo zajedno,igrači i stručni štab su na odmoru, ali uprava radi. Za nas odmora nema, do 25. juna želimo da oformimo igrački kadar. Sa velikim ambicijama ulazimo u kvalifikacije za Ligu šampiona.

76. rođendan Crvene zvezde, Zvezdan Terzić
foto: Starsport©

Imao je Terzić još jedan povod da se pohvali.

- U prvom krugu smo dobili licencu UEFA, a to znači da smo izmirili sve obaveze. Nadamo se da će fudbal da se vrati u normalu kakva je bila pre pandemije koronavirusa.

Istakao je Terzić i naredne planove.

- Cilj je šampionska titula i plasman u neko evropsko takmičenje. To donosi finansijsku stabilnost. Do sada smo od prodaje igrača zaradili od 10 do 15 miliona evra. Znači grupna faza evropskih takmičenja je to što zadovoljava naše apetite i apetite navijača. Želja je Liga šampiona, ali ne bežimo ni od Lige Evrope. Konkurencija je velika, ali da ne trčimo previše, prvo prelazni rok, kvalifikacije i korak po korak - jasan je Terzić.

(Espreso/MaxBet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.