TERZIĆ SE OBRATIO NAKON PRODUŽENJA SARADNJE SA STANKOVIĆEM: Želimo zajedno u još jednu Ligu šampiona!
Foto: Printskrin

zadovoljni u Ljutice Bogdana

TERZIĆ SE OBRATIO NAKON PRODUŽENJA SARADNJE SA STANKOVIĆEM: Želimo zajedno u još jednu Ligu šampiona!

Današnjim potpisom postavljamo nove ciljeve i šaljemo poruku da Zvezda želi dugoročno da razmišlja

Objavljeno:

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je danas da taj fudbalski klub želi dugoročno da razmišlja i da je produžetak ugovora sa trenerom Dejanom Stankovićem potvrda toga.

- Današnjim potpisom postavljamo nove ciljeve i šaljemo poruku da Zvezda želi dugoročno da razmišlja. Od prvog trenutka kada se pojavila ideja da Stanković dođe za trenera, a to je bilo posle njegovog poziva gde je on samouvereno telefonski prezentovao šta može, koliko želi, kakve su mu ambicije i na koji bi način podigao Zvezdu. Osetio sam to da nije priča, već da on to nosi kao ideju u sebi i da može da je prenese na teren, te našem klubu donese novu vrednost. Od tada pa do danas, on je porastao kao trener i dokazao se kao čovek mnogo puta. Ubeđen sam da će imati veliku karijeru - rekao je Terzić za sajt kluba.

Komemoracija Gorana Bunjevčevića, Zvezdan Terzić, Dejan Stanković
foto: Starsport©

Trener Dejan Stanković je produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do 2024. godine.

- Voleo bih što duže da ostane u Zvezdi, a potpisom na tri godine smo mu poslali poruku koliko verujemo u njega i koliko bi želeli da ostane. Osvojili smo četiri titule u nizu, četiri grupne faze igrali i to sada nije cilj, nego neko normalno očekivanje, čega je i Stanković svestan. Znamo šta smo postavili kao ciljeve i prioritete i hrabro ulazimo u sve to. Ne živimo od stare slave i nema minulog rada, i hrabro se suočava onome što nas čeka u julu kad krenu kvalifikacije za Ligu šampiona. Srećni smo i zadovoljni i nadam se da su i naši navijači - kazao je Terzić.

On je naveo da Stankovića "doživljava kao prijatelja".

- Debitovao je protiv OFK Beograda kao šesnaestogodišnjak, kada sam ja bio kapiten tog kluba, ukrštali su nam se putevi i posle... Kada sam bio predsednik Fudbalskog saveza Srbije, on je bio kapiten reprezentacije. Doveo sam ga za trenera, pružio mu šansu, imamo izvanredan lični i privatni odnos i tako će biti i dalje - dodao je generalni direktor Zvezde.

Terzić je istakao da očekuje da Crvena zvezda i petu godinu u nizu igra grupnu fazu nekog evropskog takmičenja i da želi da to bude Liga šampiona i da će klub učiniti sve da se to i ostvari.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.