ZVEZDA SE NE ZAUSTAVLJA: Kolarov i Krstičić stižu u redove srpskog šampiona
Foto: Starsport©

dolaze

ZVEZDA SE NE ZAUSTAVLJA: Kolarov i Krstičić stižu u redove srpskog šampiona

Kako sada stoje stvari uskoro će biti promovisani u velika pojačanja

Objavljeno: 09:22h

Posle angažovanja Aleksandra Dragovića, Crvena zvezda je pred potpisom još dvojice vrhunskih igrača. Dres šampiona Srbije obućiće Aleksandar Kolarov i Nenad Krstičić.

Dosadašnji razgovori rukovodstva sa njima su imali pozitivan efekat i kako sada stoje stvari uskoro će i oni biti promovisani u velika pojačanja.

Kolarov je trenutno na rehabilitaciji u Italiji, posle operacije leđa. Prognoze su da bi takmičarskom fudbalu mogao da se vrati početkom avgusta, ali to ne koleba Crvenu zvezdu da mu ponudi ugovor. Prema saznanjima Žurnala, iskusni defanzivac je postigao dogovor sa Zvezdanom Terzićem, Mitrom Mrkelom i Dejanom Stankovićem, čeka se potvrda.

Povratak Nenada Krstičića u klub takođe je blizu realizacije. On je dogovorio rastanak sa AEK-om, a kada naplati novac koji mu pripada biće slobodan da potpiše za Crvenu zvezdu.

Kada je reč o dolasku Aleksandra Prijovića situacija je malo komplikovanija i nije isključeno da on na kraju ipak ostane u Al Itihadu. Za sada još uvek postoji optimizam na "Marakani" da će čovek koji je Srbiju golom odveo Srbiju na Mondijal ovog leta obući crveno-beli dres.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.