KRSTOVIĆ GOVORIO O SUKOBU SA STOJKOVIĆEM: Hteo sam da izbacim Partizan iz takta, ali i motivišem saigrače
Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

vređali ga pred penal

KRSTOVIĆ GOVORIO O SUKOBU SA STOJKOVIĆEM: Hteo sam da izbacim Partizan iz takta, ali i motivišem saigrače

Imao je i poruku za navijače crveno-belih

Objavljeno:

Nikola Krstović bio je jedan od junaka penal serije u finalu Kupa Srbije, posle kojih je Crvena zvezda osvojila duplu krunu posle 14 godina posta.

Trener Dejan Stanković držao je mladog Krstovića na klupi do 101. minuta, kad mu je pružio šansu umesto Mohameda El Fardu Bena. Krstović je hrabrost pokazao prvi se javivši da izvede jedanaesterac.

Zašto ste bili samouvereni pre penal serije?

- Bio sam najsvežiji i znao sam da ću postići gol.

Zbog čega ste došli u sukob sa Vladimirom Stojkovićem?

- Kad sam krenuo ka beloj tački svi igrači Partizana, pa i Stojke nešto su mi govorili kako bi me dekoncentrisali. Bio sam ipak, fokusiran na izvođenje penala. Golman crno-belih bio mi je najbliži posle pogotka pa sam mu rekao: "Tako je, gazi bre". Ništa više od toga. Nijedna uvreda nije izašla iz mojih usta.

Da li vam je Stojković nešto rekao pre nego što vam je loptu prislonio na glavu?

- Možda, nisam obraćao pažnju. Kad sam osetio loptu na glavi, samo sam pao. Hteo sam da na taj način njega i ostale igrače Partizana izbacim iz takta, ali i motivišem saigrače. Zatim je „moj ćale u Beogradu”, Milan Borjan odradio sve kako je trebalo i posle 14 godina vratio duplu krunu na Marakanu.

Da li ste znali u koju ćete stranu da šutirate?

- Prihvatio sam savet trenera Stankovića da ne smem da čekam do poslednjeg trenutka Stojkovića, već da odmah odaberem stranu.

Kako je bilo čekati šansu sa klupe?

- Strpljenje mi je bilo na izmaku. Šalim se! Čekao sam čitav meč Stankovića da me pozove i uvede u igru. Ispostavilo se da nije moglo bolje da ispadne, što je Deki posle utakmice i rekao.

Imao je Nikola Krstović poruku i za navijače crveno-belih.

- Učinili smo sve da ih obradujemo ove sezone. Verujem da su uživali putem malih ekrana. Nadam se da ćemo od drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona zajedno biti na stadionu.

(Espreso/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.