UPRAVO JE NAJAVLJENO: Gobeljić će biti KAŽNJEN!
Foto: Starsport©

biće svašta

UPRAVO JE NAJAVLJENO: Gobeljić će biti KAŽNJEN!

Prethodno je skandalozan potez Gobeljića osudio i njegov trener Dejan Stanković, dok su očekivano burno reagovali i u Partizanu

Objavljeno:

Marko Gobeljić je obeležio finale Kupa Srbije između Zvezde i Partizana, ali ne fudbalskim potezom nego incidentom koji je odjeknuo u regionu.

Desni bek crveno-belih je nakon lude penal-serije u kojoj je Zvezda slavila 4:3 otrčao do Vladimira Stojkovića i tačno ispred njega skinuo šorts. Zbog toga je nastao pravi haos na terenu, a o tom incidentu jedino se i priča posle meča.

Zbog toga se oglasio i sportski direktor kluba Mitar Mrkela koji se u ime kluba izvinio za ponašanje fudbalera, a najavio je i kaznu koju će mu uskoro izreći.

"Fudbalski klub Crvena zvezda želi da se izvini javnosti zbog ponašanja našeg fudbalera, Marka Gobeljića posle meča finala Kupa Srbije koji smo osvojili. Mi smo klub koji je uvek i svuda prepoznatljiv po džentlmenskom ponašanju i nikada nećemo tolerisati ovakve ispade. Marko je i sam svestan greške koju je napravio I kaje se zbog nje", rekao je Mitar Mrkela.

Za sada nema detalja o tome o kakvoj se kazni radi.

"Crvena zvezda će kazniti Marka Gobeljića u skladu sa klupskim pravilnikom I nadamo se da ovaj incident neće poremtiti zadovoljstvo naših navijača koji posle 14 godina ponovo imaju priliku da uživaju u osvojenoj duploj kruni", dodao je on.

Prethodno je skandalozan potez Gobeljića osudio i njegov trener Dejan Stanković, dok su očekivano burno reagovali i u Partizanu.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.